Tuesday, February 27, 2024
HemColorado BuffaloesDeion Sanders' 7 200 000 $ Mansion Surprise från hans söner triggar...

Deion Sanders’ 7 200 000 $ Mansion Surprise från hans söner triggar roliga förväntningar från $20 miljoner rika ex-NBA-stjärna

Beläget vid foten av Colorado, på 33 hektar mellan Boulder och centrala Golden, väntar ett nytt hus på Deion Sanders. Beläget 28 miles söder om Folsom Field utanför Highway 93, är det en vidsträckt herrgård med en vacker interiör och exteriör. Det är verkligen alla barns dröm att kunna ge en så extravagant present till sina föräldrar som Coach Primes söner gjorde.

Shedeur Sanders, Shilo Sanders och Deion Sanders Jr. gick över toppen för att ge herrgården på 7,2 miljoner dollar till sin HC-far. Denna kärlekshandling har väckt inte bara beundran från många fans, utan den har även gett vika för lustiga förväntningar. Många föräldrar kan relatera till vad den före detta NBA-stjärnan sa om Coach Prime-herrgårdens överraskning.

Gilbert Arenas skämtar om förväntningar på födelsedagspresenter efter att Coach Prime fått en present på 7,2 miljoner USD

Deion Sanders är inte främmande för extravagans, och det är tydligt i hur hans barn presenterade sin kärlek till honom. Det är dock inte alla som har turen att få en herrgård från sina avkommor som den pensionerade NBA-spelaren Gilbert Arenas påpekar. I vad som är ett roligt svar på att Coach Prime fick ett nytt hus av sina barn, skrev han på X: “Jag väntar fortfarande på en födelsedagspresent från mina barn.”

Jag väntar fortfarande på en födelsedagspresent från mina barn pic.twitter.com/0uwIX8cqey

— Gilbert Arenas (@GilsArenaShow) 29 januari 2024

Arenas är känd för sin kvickhet och humor och han misslyckas aldrig med att underhålla med alla möjligheter. Han har fyra barn med sin före detta fästmö Laura Govan och en dotter med Lindsay Faulk. Med ett nettovärde på 20 miljoner dollar antydde den före detta basketspelaren skämtsamt att gåvan som Coach Primes son gav honom skulle vara mycket välkommen. Vem skulle inte vilja bo i en herrgård för flera miljoner dollar!?

Coach Primes överraskning är ett uttalande om hans söners kärlek till honom

Nyheten om att Coach Primes söner köpte ett nytt hus till honom dök först upp i Deion Jr:s YouTube-kanal Well Off Media när han och Shedeur Sanders tar Deion Sanders på en rundtur i huset. Herrgården är en symbol för lyx och extravagans. Den har flera lyxiga rum, ett stort kök, en pool och en öppen gård med utsikt över bergens skönhet.

LÄS MER: “Så jävla bra”: Fotbollsgemenskap tar känslomässigt farväl till Greg Olsen när Tom Bradys affär på 375 miljoner dollar markerar slutet på en era

Coach Prime kan vara värd uppskattningsvis 45 miljoner dollar, men den här omtänksamma gesten från hans söner gjorde honom djupt berörd. Han sa till sin QB-son: “För att ni alla tre ska göra, du vet, vill du sätta ihop det så att jag är säker när du är borta. Det är otroligt, son. Det framkallar nästan en tår.” Den vidsträckta herrgården på 7,2 miljoner dollar är ett bevis på Sanders-bandet, en vacker far-son-relation som kräver respekt och beundran.

Inlägget Deion Sanders’ $7 200 000 Mansion Surprise från hans söner utlöser roliga förväntningar från $20 Million Rich Ex-NBA Star dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär