Sunday, February 25, 2024
HemNFL"Definitely Wasn't Expecting": Tyreek Hill lämnade chockad över Arrowhead när stenkalla chefer...

“Definitely Wasn’t Expecting”: Tyreek Hill lämnade chockad över Arrowhead när stenkalla chefer “fryser” delfinerna

Tyreek Hill kommer att återvända hem besegrade. Förra gången fick han kanske inte chansen att slå Kansas City Chiefs på deras hemmaarena. Matchen ägde rum i Tyskland. Men i slutspelet var Chiefs värd för Miami Dolphins. Han hade det perfekta tillfället att visa vad Chiefs hade förlorat genom att byta bort honom 2022. Men tyvärr lyckades inte hans plan.

Amerikas favoritvideo idag

Chiefs and Dolphins spelade den fjärde kallaste matchen i NFLs historia när Kansas City bevittnade en rekordkall lördagskväll. Var det de kyliga kylorna som Phins inte var vana vid? Eller var det deras försvar? Några reportrar frågade Hill efter matchen för att få hans reaktion.

Tyreek Hill upplevde det oväntade i -4° F Wild Card lördag

Tyreek Hill tog sig upp på pallen efter den förkrossande 26-7-förlusten på Arrowhead Stadium. Det vanliga leendet på läpparna saknades den här gången. “Definitivt inte förväntade sig en första omgången exit,” sa Hill. Detta var Dolphins andra raka slutspel. Det var också deras andra raka slutspelsförlust. Men är Tyreek en att vältra sig i självömkan? Inte alls. Han sa att han skulle ta förlusten med ro.

Cheetah hade inte en extraordinär tid i sitt gamla hem. Han spelade in fem fångster på 62 yards. Han tog till och med en 53-yard passning från Tua Tagovailoa. Han körde förbi CB Trent McDuffie och sprang in i endzone. Tyvärr stängdes han av under större delen av spelet på grund av Chiefs nummer 2 försvar. Så, vad mer gick fel för Dolphins som resulterade i deras förlust?

Tua Tagovailoa verkade inte vara på sitt bästa då han precis klarade 50 % av sina passningar. Han spelade in 171 yards för en touchdown och en interception. Det verkar som kritikerna hade sagt om delfinerna var sant. De vinner lätt mot svaga lag, men kämpar utan tvekan starkt mot starka lag.

Dolphins anfall har burit dem så långt under säsongen. Men på lördagen föll deras rusande spel igenom. På den defensiva sidan av bollen misslyckades Dolphins att dra fördel av ett dåligt presterande Chiefs-anfall. De har också plågats av flera skador den senaste tiden. Kommer Mike McDaniel att hålla fast vid sitt försvar under säsongen? Eller kommer de att skaka om saker med en ny DC?

“Definitivt inte”: Nick Sirianni krossar åsikter om att bänka Jalen gör ont bland Eagles QB:s hälsorykten

När lågsäsongen börjar har tränarstaben och spelarna en del att fundera på. Fram till 2022 var de inte ens med i samtalet när det gällde att utse de 10 bästa NFL-lagen. Därifrån har de kommit långt. Men kan de driva sig själva till nya höjder?

RELATED ARTICLES

Mest populär