Thursday, November 30, 2023
HemNFL"Definitely a Jab at Flores": NFL World chockad när QB Tua Tagovailoa...

“Definitely a Jab at Flores”: NFL World chockad när QB Tua Tagovailoa till synes blir ballistisk på före detta HC Brian Flores

Miami Dolphins går för närvarande tå till tå med Bills. Medan Bisons var favoriter att ta sig ur AFC. Det verkar nu som att de kanske inte ens slutar i toppen av divisionen. Dolphins hade en vinnande säsong två på varandra följande säsonger, men de såg aldrig farliga ut. Medan laget lade till sådana som Tyreek Hill och Jaylen Waddle till offensiven, har det också skett tränarbyten. Och QB, Tua Tagovailoa, som tävlar om MVP-utmärkelsen, tror att det gjorde stor skillnad i världen.

Tagovailoa har vänt sin lycka den här säsongen. Med ett rekord på 8-3 verkar Dolphins ha en bra chans att ta sig till SB. Och även om fansen måste vara glada, fångade 24-åringen NFL:s uppmärksamhet med sin lömska diss riktad mot den tidigare HC Brian Flores. När NFL-reportern Aditi Kinkhabwala frågade QB, vad var skillnaden den här säsongen? Han svarade: “Ja, att ha någon som tror på dig gör hela skillnaden.” Även om det är oskyldigt i sig, fortsatte han med att säga: “Jag har aldrig upplevt det. Det här är första gången jag har den typen av relation med någon med den typen av auktoritet, som huvudtränare för en organisation.” Det verkar verkligen som en utgrävning hos Flores.

Fans tror att Tua Tagovailoa precis grillat sin tidigare HC

Tua behövde inte nämna Flores namn. Fansen förstod hans budskap med största klarhet.

Det var definitivt ett knep på Flores 😹

— Protronica (8-3) 🐬 (@protronica) 27 november 2022

Och fansen stödjer stjärnan fullt ut. De tror att han har förtjänat rätten att kasta lite skugga.

Kasta den skuggan Tua, du förtjänade det. pic.twitter.com/6EQqvZ74OM

— J_R (@_Mr_Red_Beard) 27 november 2022

Efter att ha fångat lågor från QB, lade den här fläkten ut det helt enkelt för Brian Flores.

Brian Flores ser sämre och sämre ut varje vecka.

— Dr. Tua The Turtle, PhD MD 🇷🇺 (@TuaTurtle) 27 november 2022

Bortom en bra offensiv linje och vapen vid de mottagande positionerna, tror detta fan att detta är allt som QB behövde.

Allt han behövde var människorna omkring honom för att tro på honom

— Dolphins Nation (@Ph1nsNation) 27 november 2022

Den här personen har till och med en förklaring till varför Flores inte kunde arbeta med Tuas kasttalang.

Flores försökte replikera Bill Belichicks diktatorliknande tränarstil och det blåste upp i hans ansikte. Den enda anledningen till att systemet fungerade så bra som det gjorde var Bradys storhet.

— Tuco Salamanca (@CubanTuco) 27 november 2022

24-åringen är bara 89 yards bakom sin karriärbästa i passningsyards. Medan hans senaste bästa var 2653 yards 2021. Han har uppnått 2564 yards på endast 9 matcher den här säsongen. Han hade redan överträffat sin karriärs topp i godkänt resultat (69,7%) och TDs (19).

Sagan om Brian Flores

Ägaren till Miami Dolphins Stephen Ross överraskade fenorna efter att han sparkade HC Brian Flores innan säsongen började. Flores ledde laget till två raka vinnande säsonger. Han ersattes dock av Mike McDaniel tidigare den här säsongen.

DYK DYPARE

Den tidigare HC har lämnat in en stämningsansökan mot Dolphins. Han anklagade dem för rasdiskriminering som skäl för hans sparken. Rapporterna fastställer att det fanns friktion mellan GM Chris Grier och Flores. Men vad som verkade vara en katastrofal PR för Dolphins har på något sätt fungerat för organisationen.

RELATED ARTICLES

Mest populär