Sunday, February 25, 2024
HemNFL"Defense Is Cooked": Nick Wright påpekar 3 saker som är fel med...

“Defense Is Cooked”: Nick Wright påpekar 3 saker som är fel med Eagles, inklusive Jalen Hurts

Efter att ha förlorat 4 av de senaste 5 matcherna ser Philadelphia Eagles lite skakigt ut just nu. Förlusten med 31-35 mot Cardinals störde deras slutspelsförhoppningar och lämnade också laget med ett av de sämsta rekorden i år. Folk har tappat förtroendet för Jalen Hurts och Philly-teamet. Frågor hägrar om laget fortfarande har vad som krävs för att bli en Super Bowl-mästare. Tyvärr verkar Nick Wright inte tro det.

Amerikas favoritvideo idag

På ett avsnitt av What’s Wright? Med Nick Wright diskuterade värden saker som går fel med Jalen Hurts och Co. och påpekade tre stora farhågor som Eagles skulle behöva övervinna för att ens på avstånd anses vara en Super Bowl-utmanare. Eagles har ett enormt problem med sitt försvar, Nick Sirianni, och med huvudmannen Jalen Hurts själv.

Nick Wright påpekar de stora vägspärrarna som Eagles måste övervinna

Nick Wright ställdes med en enkel fråga, vilket lag som är i en svacka har störst chans att ta sig till Super Bowl? Det finns alltid samma vanliga misstänkta, Kansas City Chiefs och Philadelphia Eagles. Enligt värden är Eagles chanser att ta sig till SB urusla och det finns tre huvudorsaker bakom det. Den främsta anledningen är dock deras slarviga försvar. Wright sade, “Eagles försvar är tillagat”.

Han stödde sitt argument genom att nämna att Eagles försvar rankas bland de 5 nedersta i NFL. Han kallade deras försvar som “hemskt och oåterkalleligt” och jämförde det med Chiefs anfall men betygsatte det något bättre. Han påpekade hur Kyler Murray, Drew Lock, Brock Purdy och Dak Prescott hade en nästan perfekt match mot Eagles.

“Det kortsiktiga bekymret är att försvaret är tillagat, det medellång sikt problemet är att din tränare kanske bara är lite av en föregångare och inte riktigt vet hur han ska hantera

Han viskade på mikrofonen, “Betalade de aberrationsår när det gäller Jalen Hurts?” Wright tycker att Hurts såg ut som en NFL-franchise-quarterback varken under hans collegeår eller hans första två år i NFL. Han betonade att det är samma fall i år. Hurts är i centrum av “tush push”-spelet och det är bara en tidsfråga innan det tar ut sin rätt på honom.

Vem är Brock Bowers? Allt du behöver veta om 21-åriga College Football Star

Nick Wright hördes stödja Jalen Hurts för bara två dagar sedan

För två dagar sedan, skyllde Wright på “Tush Push” som en av anledningarna till Jalen Hurts sjunkande prestation mitt i en knäskada. På First Things First, betonade panelen, trots att Hurts hade en knäskada, fortsatte laget att använda spel som i hög grad förlitade sig på att han körde bollen, som “tush push”.

Nick Wright påpekade specifikt makroproblemet och sa: “Philly sluta ropa ut alla dessa quarterbacksdrivna runs och tush pushs om våra kvarts miljarder-dollar quarterbacks gör ont.” Hurts började bra den här säsongen och han dukade av för ett par skador men fortsatte att spela.

Hurts skadade sitt knä i vecka 7-matchen mot Dolphins, men återvände i andra halvlek med en ärm. Han skadade sitt knä igen i vecka 9 och behöver fortfarande tid att läka. Han kan ha lärt sig hur man minimerar skadan. Tush Push kan ha sina för- och nackdelar, men ständiga skador är ett stort nej för alla idrottares karriärs skull. Laget har ett rekord på 11 vinster och 5 förluster och leder inte längre NFC East-divisionen. Frågan är om Eagles vill ändra sina strategier?

RELATED ARTICLES

Mest populär