Saturday, January 28, 2023
HemGolf"Dedicated to Golf": USGA:s senaste tillkännagivande skickar ett leende till alla golffans

“Dedicated to Golf”: USGA:s senaste tillkännagivande skickar ett leende till alla golffans

Golfsporten har sett stora framsteg på senare tid. LPGA-spelare läggs nu till i det populära PGA Tour-videospelet, och klubbar tillåter kvinnor att gå med som medlemmar. USGA har nyligen också lagt till den progressionslistan genom att skapa historik. Nyligen tillkännagav USGA en förändring av presidentskapet för början av 2023.

Förändringen var inte bara ett stort steg mot sportens tillväxt utan skapade också historia för första gången på 128 år.

Golffans reagerar på historiska USGA-nyheter

USGA är det styrande organet för golf i Amerika och Mexiko. Tillsammans med R&A (The Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews) tar de fram reglerna för golfsporten. De syftar till att främja och förbättra golfspelet. Nyligen tog de ett stort steg mot sportens utveckling och framsteg.

USGA meddelade nyligen att organisationen för första gången i sin historia hade valt en svart president. I en tweet skrev Golf Digest: “För första gången i sin 128-åriga historia kommer USGA att ledas av en svart man.”

För första gången i sin 128-åriga historia kommer USGA att ledas av en svart man.

— Golf Digest (@GolfDigest) 8 december 2022

Golfvärlden var extremt entusiastiska över den senaste utvecklingen och reagerade med att uttrycka hur “fantastiskt” det var.

Hej vad sägs om det.

— Not Enough Club (@NotEnoughClub) 8 december 2022

Bra. Kan inte vänta med att se honom ta Monahan till mattan.

— John Paton (@JohnPatonV) 8 december 2022

Det här är fantastiskt 💯🔥

— Visningar (@Views97) 8 december 2022

Anmärkningsvärt, med tanke på att några av klubbarna som har varit värd för USGA endast har tillåtit svarta medlemmar sedan mitten av 1990-talet

— Brian Santiago (@thebsantiago) 8 december 2022

Fans fortsatte också med att ropa ut USGA. De sa att föreningen hade fått det att låta som att Perpall bara blev vald på grund av sin ras och att de också borde prata om hans prestationer.

Det är bra men varför spelar det någon roll?
Det viktigaste är att han gör ett bra jobb.
Det är allt

— SPAWN (@SPAWN_UKUK) 8 december 2022

Jag är säker på att hans prestationer och arbetsmoral skulle kunna beskriva honom mycket bättre än mängden melanin i hans hud. Otjänst mot en man som är dedikerad till golf!

— Mark Peterson (@yomark2008) 8 december 2022

Det är uppenbart att USGA har levt efter sina principer om progression inom sporten.

Perpall leder föreningen in i den nya eran

Tidigare i år tillkännagav USGA Fred Perpall som sin 67:e president. 47-åringen kommer att ta huvudsätet vid bordet från och med 2023 och efterträda Stu Francis. Sedan 2019 har Perpall suttit i verkställande kommittén. Han var till och med ordförande för Championship Committee, och hjälpte till med lanseringen av US Adaptive Open tidigare i år.

Med sina prestationer och bidrag till föreningen var Perpalls utnämning till president en no-brainer. Dallasboen skapade historia genom att bli den första svarta mannen någonsin att leda USGA och dess agenda. USGA VD Mike Whan uppgav att hela föreningen hade fullt förtroende för Perpall. Han sa, “Fred är en dynamisk ledare,” och tillade: “Hela vårt team är otroligt glada över att arbeta närmare med honom.”

Hur framgångsrik tror du att Perpall kommer att vara under sin 3-årsperiod? Kommer hans historiska presidentskap att se ännu mer tillväxt för sporten? Svaret kommer med tiden.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär