Wednesday, February 21, 2024
HemBoxing"De vet inte vad som saknas förrän det är borta": Medan han...

“De vet inte vad som saknas förrän det är borta”: Medan han läker från handskada, bekräftar Adrien Broner ett hjärtligt budskap om döden

Det här är inget bra år för Adrien Broner. Den tidigare mästaren i weltervikt gjorde comeback till boxningen genom att besegra Bill Hutchinson den 9 juni tidigare i år. Han hamnade dock med en skadad högerhand i processen. Dessutom förlorade ‘The Problem’ sin mentor Mike Stafford den 6 september, som Broner tillägnade sin kamp. Men tragedin slog till igen!

Amerikas favoritvideo idag

Ursprungligen planerad till 2 december under Don Kings paraply, skulle kampen ha utspelat sig i Casino Miami Jai Alai. Men på grund av sin skadade högra hand fick Broner skjuta upp kampen mot Chris Howard till slutet av februari nästa år. Spola fram till idag, Broner delar ett hjärtligt meddelande om döden på sin Instagram Story.

Adrien Broner: Döden gör män fantastiska

Cincinnati-infödingen delade ett klipp från en Instagram användare, där talaren under en podcast av olika slag antydde att döden är det som får människor att inse ditt värde. Han tillade också att en man inte kan utvärdera sitt eget värde fram till sin död, men när mannen väl är borta kommer alla att inse vad som saknas.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Eric V. Hearn Jr. (@yaboy_323)

“Du vill vara en stor man, vänta bara tills du dör. De kommer att stå där och säga till dig – du kommer bara inte att höra det. Titta inte för att höra det, men de kommer att säga det… Du kan inte lägga till och räkna upp vem du är som man förrän du är borta. Den närvaron finns inte där…De vet inte vad som saknas förrän den är borta, säger talaren i videon. Även om endast Broner kan förklara sitt resonemang för att dela klippet, är det här vad hans tränare sa om sin skada.

Kevin Cunningham garanterar en kamp i slutet av februari

Enligt en artikel från Boxningsscen från november i år, Kevin Cunningham belysa Broners skada. Han hävdade efter den första skadan under kampen den 9 juni, att Broner skadade sin hand igen i en sparring när han var på lägret för Chris Howard-kampen. “Adrien skadade sin hand i kampen den 9 juni … Han återvände till lägret i sex veckor för denna kamp och skadade den igen, säger Cunningham.

Kevin avslöjade också att Broner efter den andra skadan tog några kortisoninjektioner och gick tillbaka till jobbet. Tyvärr skadade sig den tidigare mästaren igen. Så läkarna rekommenderade till förmån för lite vila innan nästa kamp. Dessutom hävdade Broners tränare också, “Jag garanterar personligen till Don King att vi kommer att vara i toppform för en mästerskapsmöjlighet i slutet av februari.”

Medan Broner väntar på att hans högra hand ska läka för hans kamp i februari, gick den tidigare mästaren till sociala medier för att dela det hjärtliga budskapet till sina följare. Men vad tyckte du om klippet Broner delade i sin berättelse?

RELATED ARTICLES

Mest populär