Wednesday, December 6, 2023
HemUfc"De tog $100 000 från mig" - Dillon Danis anklagar Bellator för...

“De tog $100 000 från mig” – Dillon Danis anklagar Bellator för att ha använt honom som ett “säljargument” i PFL-affären i en bekännelse om Logan Paul Fight

Dillon Danis befinner sig vid ett vägskäl efter hans avgång från Bellator. Welterviktaren gjorde inledningsvis sina avtryck med Bellator men var tvungen att ta ett steg tillbaka från tävlingen på grund av skador, vilket så småningom ledde till att han släpptes från organisationen. Sedan dess har Danis varit en fri agent och gjort uttalanden om att gå med i UFC, men ett av hans senaste uttalanden anklagar Bellator direkt.

‘El Jefe’ tjänade en ansenlig summa pengar på sin kamp mot Logan Paul även om det var mycket kontroversiellt, hävdade fightern att ha tjänat tusentals dollar på matchen. Danis har nu anklagat Belltor för att ha tagit ett betydande belopp från honom för slagsmålet. Låt oss gräva i för att förstå sammanhanget.

Dillon Danis anklagar Bellator för att ha tagit hans pengar

Matchen mellan Dillon Danis och Logan Paul visade sig vara ganska märklig, där Danis särskilt avstod från att slå många slag mot Paul. Efterdyningarna av deras match var uppsägningen av Danis. Bellator släppte Danis. Intressant nog har Danis uttryckt sitt intresse för att gå med i UFC och har kontaktat Dana White för det.

Mitt i detta uppståndelse har Danis anklagat Bellator-administrationen för att ha tagit en betydande summa pengar från honom för hans kamp mot Logan Paul. Han anklagade Bellator för att ha tagit $100000 från honom och använt honom som ett försäljningsargument.

“El Jefe” tog till Instagram för att lägga till kommentaren. Han sa “De tog 100 000 från mig för att boxa Logan innan de såldes, men de ville inte släppa mig när jag bad, eftersom de använde mig som ett försäljningsargument för den här affären för att få mer pengar för dem. Föreställ dig hur jag känner. Vad”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA Uncensored (@mmauncensored__)

Det bör noteras att Dillon Danis har meddelat att han går i pension. Tills ett officiellt uttalande tillhandahålls av en trovärdig källa, bör Danis uttalande tas med en nypa salt.

RELATED ARTICLES

Mest populär