Monday, February 26, 2024
HemBodybuilding"De tittar på dig som om du är galen": Coach för sinne...

“De tittar på dig som om du är galen”: Coach för sinne och kropp ger en hård verklighetskontroll till individer som söker träning

För att vara en kroppsbyggare och en hängiven fitness måste man forma sin livsstil på ett sätt som är slående disciplinerat och restriktivt. Till slut kan det till och med verka som att man måste driva bort allt det roliga från sina liv. Paul Bryson, en internetinfluenser, kastade ljus över denna aspekt av fitnessvärlden i en av sina senaste videor.

Amerikas favoritvideo idag

Bryson påpekade hur skillnaden mellan livsstilar är något som hjälper till att skilja mellan medelmåttighet och förbättring. Han avslöjade hur en person som strävar efter att förändra och förbättra sig själv inte skulle ha mycket gemensamt med andra och ofta kan bli utsatt för förlöjligande från andra.

Paul Bryson vill att fitnessentusiaster ska ignorera sina hatare

I en av sina senaste Instagram-rullar pratade Mind and Body-coachen om livsstilsskillnader. Han skapade det faktum att människor kommer att ses på olika sätt om de vägrar att dricka eller får en bloss från “blunts”. Influencern pratade också om att många som försöker ändra sin livsstil ofta uppfattas som galna. Han utbrast: “Och helt plötsligt tittar de på dig som om du är galen.” Enligt honom görs detta ofta av människor som tror att utan alkohol, skräpmat och en avslappnad livsstil kan man inte ha kul.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Paul Bryson (@paulbryson02)

Han påpekade hur människor som vill förbättra sig själva kommer att ha en livsstil som skiljer sig från 99 % av befolkningen, och han uppmanade dem också att inte bry sig om nejsägarna. “Gå inte i kontakt med individer som tror att det är något fel med att du försöker vara den bästa som lurar dig. Se, de människorna kommer bara att hålla dig nere och hålla dig fast”, sa han.

Tankeprocessen som Bryson främjar är inte något begränsad till ungdomar. När individer inser vikten av att förändra sina liv, oavsett ålder, slutar de med att göra det. Monica Bousquet är en sådan person.

61-årig kvinna predikar nödvändigheten av att göra en livsstilsförändring

I ett av sina Instagram-inlägg berättade 61-åriga Monica Bousquet hur hon ångrade att hon inte ändrade sin livsstil tidigare. De förändringar och förbättringar hon såg i sitt liv betydde mycket mer för henne än bara den lättsinniga livsstil hon levde tidigare. Hon sa, “Processen med livsstilsförändring är gradvis, och en sak leder till en annan. Du bestämmer dig för att göra en förändring, förbättra din kost, få mer energi och stärka både din kropp och ditt sinne.”

“Var tvungen att med kraft förändra mitt liv”: 48-årig kroppsbyggare säger att att överge sitt ohälsosamma tidigare jag var det enda alternativet efter att ha drabbats av en livshotande hjärtattack

Oavsett vad kräver en livsstilsförändring massor av engagemang, disciplin och motivation att genomföra. Det kan ofta innebära, som Bryson påpekade, ett utanförskap från vad samhället vanligtvis förväntar sig att man ska engagera sig i. Men många fortsätter ändå att driva igenom, för att se till att deras liv har förändrats till det goda.

RELATED ARTICLES

Mest populär