Monday, December 11, 2023
HemBoxing"De slåss inte tillräckligt": Mike Tyson namnger slagsmålen han vill se härnäst

“De slåss inte tillräckligt”: Mike Tyson namnger slagsmålen han vill se härnäst

Mike Tyson pensionerade sig från sporten, men han fortsätter att vara ett fan. Den tidigare tungviktsmästaren ses ofta dela sina åsikter om sportens nuvarande landskap. På senare tid har han talat mycket om vissa fighters som han tycker om att titta på. Nyligen blev han ombedd att föreslå några spännande match-ups, och han hade sitt svar klart.

Medan han delade några match-ups drog han sig inte för att avslöja vissa klagomål och förbittring mot status quo. Så, utan vidare, låt oss ta en titt på vad han hade att säga.

Mike Tyson väger in boxningens nuvarande landskap

Det finns många spännande slagsmål och “Iron Mike” erkänner detsamma. Men han är intresserad av att se den lätta stjärnan, Gervonta Davis vända mot Issac ‘Pitbull’ Cruz igen. Han var också intresserad av att se David Benavidez bekämpa Canelo Alvarez. Han älskar att titta på fighters från tungviktsdivisionen.

När han reflekterade över detsamma, i en intervju med Fight Hub TV, sa han: “Det finns så många fantastiska slagsmål. Jag vill se Gervonta Davis slåss mot Pitbull igen. Jag vill att Canelo ska slåss mot Benavidez. Många tungviktskamper jag gillar att se.”

Han är dock upprörd över det faktum att många anmärkningsvärda och skickliga fighters inte möter sina formidabla motsvarigheter. Detta frustrerar Tyson som fan. I samma intervju tillade han: “Det finns många fantastiska fighters, men de slåss inte tillräckligt. De slåss en eller två gånger om året.”

Det är säkert att säga att Tyson bryr sig djupt om sporten och vill bevittna den bästa kampen bland de bästa. Dessutom sitter “Iron Mike” inte bara för att gnälla eller klaga som han ger råd till fighters i dagens tid.

Tyson ger råd om dagens boxare

Förr i tiden var den tidigare tungviktsmästaren mer än bara en boxare. Han var ett fenomen som fängslade massorna. Han uppmanade den nuvarande generationens boxare att slåss oftare och vara underhållande som han gjorde under sin karriär. I samma intervju tillade han: “Folk måste se oss så mycket som möjligt. Jag måste göra människor glada. Jag måste göra något, bita ett öra eller bryta en arm. Göra någonting. Det handlar om att ta med folket, attrahera folket.”

RELATED ARTICLES

Mest populär