Friday, February 3, 2023
HemNASCAR"De pengarna "bör" återlämnas till investerarna": NASCAR Veteran ställer frågan "värda miljarder"...

“De pengarna “bör” återlämnas till investerarna”: NASCAR Veteran ställer frågan “värda miljarder” efter arresteringen av kontroversiell kryptochef

Kenny Wallace är fortfarande en av de mest frispråkiga och ganska modiga personligheterna i sporten än idag. Den före detta NASCAR-föraren är någon som inte håller tillbaka sina åsikter och tankar om saker, frågor och ämnen både inom och utanför lagerbilracing.

Senast postade Wallace en tweet efter gripandet av Sam Bankman-Fried på Bahamas. Bankman-Fried är tidigare VD och grundare av ett kryptohandelsföretag, FTX, och han var på flykt efter kontroversiella upptäckter från hans sida.

Enligt CNBC “imploderade” kryptohandelsföretaget efter liknande omständigheter som en bankkörning.

Detta ledde till en kollaps och ett fynd som avslöjade “en mycket koncentrerad position i självutgivna FTT-mynt, som Bankman-Frieds hedgefond Alameda Research använde som säkerhet för miljarder i kryptolån.”

Så efter rapporten om hans arrestering ställde den före detta NASCAR-föraren en brännande fråga.

NASCAR-veteranen Kenny Wallace har en fråga om miljarder dollar till alla

När Sam Bankman-Frieds gripandenyheter blev offentliga, tog Kenny Wallace till Twitter för att inte bara uttrycka en viss glädje över hans gripande med tanke på den inblandade gärningsmannens agerande.

Men han följde också upp det genom att ställa en fråga med ett omnämnande av det demokratiska partiet.

“Verkligen glad att FTX, “Sam man” har gripits. Har aldrig förstått hur MILJARDER dollar försvinner och du bara låter honom vara,” Wallace twittrade först.

Han skrev sedan i en annan tweet, “Dessutom. Om din sponsor visar sig vara olaglig i tävlingar måste du lämna tillbaka dina sponsorpengar till regeringen/investerarna. De flesta av Sams pengar gick till det demokratiska partiet. Därför “bör” pengarna återföras till investerarna.”

“Vi får se?”

Vidare. Om din sponsor visar sig vara olaglig i tävlingar måste du lämna tillbaka dina sponsorpengar till regeringen/investerarna. De flesta av Sams pengar gick till det demokratiska partiet. Därför “bör” pengarna återföras till investerarna. Vi får se?

— Kenny Wallace (@Kenny_Wallace) 13 december 2022

Med det sagt, vad tror du kommer att hända med Sam Bankman-Fried och miljarderna dollar?

Kommer den att återlämnas till dem som den tillhör, som Kenny Wallace nämnde? Eller är det tyvärr borta?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär