Saturday, December 9, 2023
HemSoccer"De måste ta itu med det..." - Jude Bellinghams frånvaro från Real...

“De måste ta itu med det…” – Jude Bellinghams frånvaro från Real Madrid-truppen “Shouldn’t Matter” till Vinicius Jr och Rodrygo, skadeanalytiker

I månader, Jude Bellingham har varit på alla Real Madrid-rubriker! Det har dock inte varit sig likt de senaste dagarna. Det beror på att Los Blancos-stjärnan har stått på sidlinjen efter sin skadeoro. Tja, är det en fråga om oro? En fotbollsanalytiker tror att Real Madrids ambitioner och den engelska stjärnans tillgänglighet inte hänger ihop.

Ungdomar som Vinicius Jr och Rodrygo tog steget upp genom att göra en ställning för Los Blancos i på varandra följande matcher. Real Madrids överhöghet förblir oförändrad i varje tävling eftersom någon alltid kliver upp.

Påverkar Jude Bellinghams frånvaro Real Madrid?

Jude Bellingham ådrog sig en vänsteraxelskada mot Rayo Vallecano förra veckan. I engelsmannens frånvaro upprätthöll Vinicius Jr och Rodrigo klubbens vinnarmentalitet. Craig Burley, en fotbollsanalytiker, tvivlade inte på Real Madrids förmåga att fortsätta sitt dominerande spel utan Bellingham. Fotbollsexperten anmärkte på ESPN: “Det borde inte spela någon roll. Så jag kan föreställa mig att det inte gör det, men ja, de gjorde mål i Champions League, fick två per pjäs idag, fyra emellan dem.” Craig Burley sa också, “Bellingham kommer att gå tillbaka in på sidan så de måste ta itu med det. Men de stod upp så här långt. Det spelar absolut ingen roll för en spelare”.

Fotbollsexpertens kommentarer stämmer väl överens med Real Madrids position i alla tävlingar. Carlo Ancelottis män behåller bekvämt en andraplats i La Liga efter sin 5-1-triumf mot Valencia. Los Blancos säkrade också Champions League-utslagsstadiet efter att ha slagit Braga med 3-0. Mitt i sådana eftertryckliga resultat delade Ancelotti en avgörande uppdatering om Bellinghams tillgänglighet i de kommande matcherna.

När kommer Jude Bellingham att återvända till handling?

Real Madrids manager betonade att stjärnmittfältaren är under utvärdering för sin vänstra axelskada. Jude Bellingham led av en främre instabilitet efter sin nyligen luxation. Den italienska chefen nämnde att stjärnmittfältaren behöver tid för att förbättra sin fysiska kondition och fokusera på konditionen. Dessutom spekulerade tränaren att Englands sensation kunde ansluta sig till truppen tidigare än väntat, efter landskampsuppehållet.

Den italienske managern sa: “Jude Bellingham? Han har specifikt arbete att göra för att stärka axeln och kommer att göra det under de kommande veckorna. Jag tror att han kommer tillbaka efter uppehållet. Kan Real Madrid fortsätta med så eftertryckliga prestationer tills Jude Bellingham ansluter till truppen? Kommentera och låt oss veta.

RELATED ARTICLES

Mest populär