Thursday, November 30, 2023
HemBoxing"De kommer att förlora en förmögenhet på det kortet": Terence Crawfords affär...

“De kommer att förlora en förmögenhet på det kortet”: Terence Crawfords affär på 10 miljoner dollar med “Billion Dollar Corporate” gör fansen till frenesi

WBO-mästaren i weltervikt, Terence Crawford, har nyligen varit aktuell på grund av sin efterlängtade sammandrabbning med Errol Spence Jr. Men det nådde aldrig en punkt där de två kunde låsa horn inne i den kvadratiska cirkeln. Tydligen kommer Crawford snart att ses slåss mot David Avanesyan i boxningsringen.

Sedan debuten 2008 har southpaw från Omaha, Nebraska, dominerat boxningssporten. Terence Crawford, som har ett perfekt resultat på 38-0, är ​​klar favorit till att besegra Avanesyan. Trots den ryske boxarens imponerande CV tror fansen fortfarande att Crawford skulle slå honom.

Terence Crawford har bekräftat att han får 10 miljoner dollar i betalt av BLK PRIME för David Avanesyan-kampen den 10 december – en affär i en-kamp. Han sa att han redan har fått halva handväskan, och den andra halvan ska betalas ungefär en vecka före matchen. [Last Stand Podcast]

— Michael Benson (@MichaelBensonn) 28 november 2022

De senaste rapporterna har avslöjat den rejäla lönecheck Crawford skulle få för den här matchen.

Michael Benson skrev i en Tweet, “Terence Crawford har bekräftat att han har fått 10 miljoner dollar i betalt av BLK PRIME för David Avanesyan-kampen den 10 december – en affär för en match. Han sa att han redan har fått halva sin plånbok, och den andra halvan skulle betalas ungefär en vecka före matchen.”

Den amerikanske boxaren rapporteras ta hem 10 miljoner dollar för sin kommande kamp med Avanesyan. Fansen blev förvånade över att se BLK PRIME betala beloppet till Crawford.

Fansen reagerar på Terence Crawfords rejäla lönedag

Kampen kommer att äga rum i Crawfords hemstad, Omaha, den 10 december. Fans kan inte sluta prata om Crawfords avlöningsdag av BLK sedan nyheten bröt ut. Kolla in några av de bästa fansreaktionerna i ämnet.

Om det är sant … Bud förtjänar det. Speciellt när man tänker på hans skitväskor med Top Rank.

Han blir inte yngre.

— London Boy (@MenageW) 28 november 2022

David avasneezyan får förmodligen betalt $50k

— 🇲🇽 𝐓𝐞𝓭𝒹𝓎🥊 (@Axeltrt_) 28 november 2022

Kunde ha fått dubbelt mot Spence

— QMONSTER (@Quentin16110871) 28 november 2022

BLK PRIME är under en miljard dollar företagsparaply lol

— Slick Wick (@dacornerman) 28 november 2022

Fair play för att få wedgen, BLK tittar på att gå i konkurs i en händelse

— Knockout Power (@Knockout_Power) 28 november 2022

Wow, de kommer att förlora en förmögenhet på det kortet!

— Fight Fans Worldwide (@FFW_AndyShore) 29 november 2022

Ja just….. eventet kommer inte ens att dra hälften av det pic.twitter.com/6RdQxJvSx6

— CHAMP CHAMP (@2xSocial) 28 november 2022

Terence Crawford vs. Errol Spence Jr. kamp stämplade som ouppnåeligt

Matchen mellan Crawford och Spence kan bli den största inom modern boxning. Till och med båda boxarna har kommit överens om att slåss mot varandra. Förhandlingarna har dock lett till att kampen blivit försenad. Eddie Hearn, ordförande för Matchroom Boxing, talade om kampen under denna tid.

Medan han pratade på DAZN-boxningsshowen nämnde Hearn Dmitry Bivol vs. Artur Beterbiev för att vara den bästa matchen inom boxning. Medvärden avbröts genom att säga att Crawford vs. Spence är den större kampen. Den brittiska promotorn höll inte med och sa: “Du vet, för tillfället är det lite ouppnåeligt tror jag.”

Med tanke på hypen för Crawford vs Spence-kampen verkar det som att det äntligen kan hända inom en snar framtid. Men med tanke på Hearns expertis inom branschen kan kampen verkligen vara “ouppnåelig” för tillfället.

RELATED ARTICLES

Mest populär