Saturday, December 9, 2023
HemBoxing"De kommer att bli galna": Mike Tyson erkänner att han förföljt sina...

“De kommer att bli galna”: Mike Tyson erkänner att han förföljt sina motståndares fruar

Den tidigare världsmästaren i tungvikt, Mike Tyson, är en skattkammare av livserfarenheter. Medan han har lugnat ner sig till en lugnare version av sitt forna jag. En prime Tyson var i en helt annan liga. Och han var också känd för att ta till lömsk taktik för att reta upp sina motståndare. Faktum är att han nyligen öppnade upp om att titta på sina motståndares fruar innan slagsmål.

Tyson var nyligen gäst i IRL Podcast med Angie Martinez som värd. I samtalet nämnde Martinez att Tyson har varit ärlig om att vara “felaktig”. Tyson svarade med att nämna att människor är mycket mer transparenta än de tror att de är.

Martinez frågade sedan Tyson om han som boxare blev bra på att läsa människor. Som svar sa Tyson: “Du behöver inte ens vara en fighter. Du kan vara en advokat på 200 pund. Han är tuff, tar reda på dig, tittar på dig, tittar på hur du pratar. Lyssna, leta efter dina svagheter och brister.”

Han fortsatte med att sätta det i perspektiv i sitt liv som boxare. Tyson sa: “Jag tittar på allt. Titta på hur han interagerar med sina barn, sin fru, sin kvinna. Med sin svaghet i det perspektivet. Jag kanske pratar om dem på presskonferensen. Och de kommer att bli arga.”

Det verkar som om “The Baddest Man on the Planet” skulle lämna ingen sten ovänd samtidigt som han skrämde sina motståndare.

Mike Tyson delar med sig av sina tankar om uppfattningen om döden

Mike Tyson har ofta överraskat fans med sin övergång till en extremt kunnig individ med ett unikt perspektiv på livet. Det är dock värt att nämna att mästaren också har spännande tankar om döden.

I en intervju med World Boxing Council öppnade Tyson upp om döden och sa: “Jag tycker inte att döden är dålig. Jag tror att det kanske är en annan del av livet som vi måste uppleva eller är ovärdiga att uppleva.”

Han trodde också att döden är ett av livets största ögonblick.

Vad tycker du om att Tyson “förföljer” sina motståndares fruar? Dela i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär