Monday, December 4, 2023
HemNBA"De kommer att bli ett farligt lag": Shaquille O'Neal utfärdar sträng varning...

“De kommer att bli ett farligt lag”: Shaquille O’Neal utfärdar sträng varning om “vapen” i Brooklyn, trots att Kyrie Irving olyckar Kevin Durants nät

Det verkade en gång i tiden att säsongen för Brooklyn Nets bara hade undergång. Ben Simmons hanterade konstanta skador hela tiden. Dessutom lämnade hela Kyrie Irving-sagan Kevin Durant helt ensam. Superstjärnstrion såg trasig ut med väldigt lite hopp om varje sammankomst. Det fanns dock hopp. Och Brooklyn har vänt saker och ting på den här korta tiden. På samma sätt, när Shaquille O’Neal ser de sovande jättarnas uppkomst, tror Shaquille O’Neal att näten inte kan räknas bort ännu.

Nets har fått ta itu med enorm dramatik och granskning den här säsongen. Det mest anmärkningsvärda var utan tvekan Irvings antisemitiska debacle. Den sjufaldiga All-Star delade en kontroversiell dokumentär som hamnade i det antisemitiska rampljuset. Även franchisen såg bort från KAI tills han uppfyllde vissa korrigerande klausuler. De flesta experter ansåg till och med att tiden för Irving i Brooklyn var slut. Men ända sedan han kom tillbaka med Slim Reaper har Nets sett ut som en helt förvandlad enhet.

Inte bara spelar Irving på en hög nivå, utan Simmons spelar utan tvekan sin bästa basket. Å andra sidan visar Kevin Durant världen att han fortfarande är en av de farligaste spelarna på planeten. Och deras senaste framträdanden har säkert fångat NBA-legendaren Shaquille O’Neal.

Shaquille O’Neal är inte redo att ge upp på Nets än

I det senaste avsnittet av Th Big Podcast analyserade Big Diesel Brooklyn Nets senaste kaj tillbaka till formen. Noterbart är att franchisen har vunnit fem av sina senaste sju matcher. Dessutom var Shaq också imponerad av sin LSU-medlem, Ben Simmons. Tidigare har den fyrfaldiga mästaren varit hård mot 6’11” point guard. Men med sin imponerande löpning under de senaste matcherna gav till och med Shaq honom hans rekvisita. Los Angeles Lakers-ikonen tror också att Brooklyns “vapen” inte kan förbises så tidigt.

DYK DYPARE

Shaquille O’Neal sa: “Ingen räknar bort Brooklyn på grund av vapnen. Jag gjorde en kommentar tidigt på året, “Du har två och en halv”. Men Ben börjar komma runt. Så alla tre killarna på full styrka får 20-30 matcher tillsammans på bältet, de börjar spela med lite kamratskap. Jag tror att de kommer att bli ett farligt lag.”

Brooklyns mest dödliga vapen, Slim Reaper, har varit kärnvapen under de senaste tävlingarna. Kevin Durant har gjort över 25 poäng på sju av sina senaste 10 matcher den här säsongen. Dessutom kommer han efter en säsongshög 45 poängs natt i en vinst mot Orlando Magic. KAI har ännu inte kommit in i sitt fulla spår sedan han återvände med 21 poäng, 3,2 returer och 3,0 assist per match. Den största påverkansmakaren har dock förmodligen varit Ben Simmons. Den en gång DPOY-kandidaten har bidragit stort i offensiven med tvåsiffriga poäng i sex av sina senaste åtta matcher.

För närvarande på en två matcher segrar, kommer Brooklyn att missa tjänsterna från Simmons som är ute med knäsmärta. Men, som Shaquille O’Neal påpekade, har Nets fortfarande vapen. Med KD och Kyrie Irving som fortfarande leder offensiven, tror du att de kommer att slå Washington Wizards? Låt oss veta dina åsikter i kommentaren nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär