Friday, December 8, 2023
HemBasketballDe kommande 9 åren för Brittney Griner kan förseglas som "Regime Violator"-uppdateringsytor

De kommande 9 åren för Brittney Griner kan förseglas som “Regime Violator”-uppdateringsytor

De kommande nio åren för Brittney Griner kommer att bli ett otroligt test av karaktär, styrka och uthållighet. Hon greps tidigare i år när tjänstemän upptäckte spår av cannabisolja i vape-patroner när de sökte igenom hennes bagage.

Därefter dömdes hon till nio år och hon kommer att avtjäna i IK-straffkolonin. När det dyker upp rapporter om hur fängelset fungerar, fortsätter Griners problem bara att öka.

Enligt de senaste uppdateringarna kan Griners tid i fängelse vara mycket svår på grund av en regel. Tjänstemän observerar huruvida en intern är en “regimöverträdare” eller inte, och detta avgör handlingssättet för den intagnes straff.

Brittney Griner kommer att bedömas under de första veckorna av sin anpassningsperiod

Tidigare denna månad skickade en uppdatering om Brittney Griner chockvågor över hela världen. Efter att ha dolt sin plats i några dagar, bekräftade tjänstemännen slutligen hennes plats, straffkolonin IK-2.

Ökänd för sina arbetsförhållanden och administration kommer Griner att tillbringa nio år i fängelse om inte tjänstemän kan förhandla om att hämta hem henne.

Den första anpassningsperioden i fängelset kallas karantän. Administrationen observerar fångarna under denna period. Enligt den framstående forskaren Judith Pallot är denna fas viktig eftersom den avgör hur fången ska avtjäna sitt straff.

Pallot sa: “Karantän är också en tid då, för vissa ryska fångar, fängelseadministrationen börjar ta en syn på om fången kommer att vara en “regimöverträdare” som de kallar det eller någon som kommer att bete sig bra. ”

Dessa observationer avgör en hel del saker som vilken anläggning och avskildhet internen kommer att hamna i. Med tanke på många faktorer kan tjänstemän tagga Griner som en “regimkränkare”.

Regimöverträdare är under 24-timmarsövervakning medan de andra fångarna åtnjuter en betydande mängd fördelar gentemot dem. De har rätt att få ytterligare paket och utökade besök.

Griners enda hopp är fortfarande ett fångbyte

En fångbytesaffär som involverar Griner har varit i nyheterna de senaste månaderna. Tjänstemän från båda länderna har fört samtal om en möjlig bytesaffär. Viktor Bout, ökänd för sina aktiviteter kring vapensmuggling kommer att skickas tillbaka till Ryssland i utbyte mot Griner i händelse av en affär.

Nyligen hävdade en rysk tjänsteman att han är hoppfull att nå en överenskommelse med amerikanska tjänstemän. Mitt i vågen av dåliga nyheter för Griner, fungerar detta som en stråle av hopp för henne.

Berätta för oss dina tankar om Brittney Griners situation i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär