Friday, February 3, 2023
HemSurfing"De hatar surfing": Surflegenden Laird Hamilton öppnade om komplexiteten i att uppfostra...

“De hatar surfing”: Surflegenden Laird Hamilton öppnade om komplexiteten i att uppfostra tonårsdöttrar 2020

Laird Hamilton har verkligen bemästrat havets stora vågor och gjort det så enkelt att man kan tycka att det är en piece of cake. Men alla vet att det är långt ifrån det. Det finns en sak som även den stora vågsurfaren har svårt att förstå. Det är att förstå vad som händer i hans tonårsdöttrars medvetande.

Surfaren har svårt att ta reda på de rätta sätten att vara föräldraskap eller hur man kan nå fram till barnen nuförtiden. I en av sina intervjuer berättade Laird om svårigheterna med att uppfostra barn i en komplex värld där barnen är under konstant social press.

Laird Hamilton berättar om sin roll i sin familj

2020 gick Laird Hamilton med Rich Roll i “Rich Roll Podcast”. I avsnittet med titeln “Laird Hamilton’s Relentless Pursuit of the Edge” diskuterade de två idrottarna en mängd olika ämnen. Dessa ämnen sträckte sig från hans yrkesliv till hans privata liv. Vid ett tillfälle fick Laird frågan hur livet var att vara den enda mannen i huset. För den okunniga består Lairds närmaste familj av hans fru och tre döttrar.

Hamilton svarade på frågan och berättade om sin position i familjen. “Min position är ungefär som att vara posten i huset. Som en jättestolpe som håller upp taket. Du måste bara vara där. Du rör dig inte, du håller upp taket så att taket inte faller ner, och det är din position”, sa surfmästaren. Han talade vidare om komplexiteten i att uppfostra barn, särskilt döttrar, i den nuvarande tiden. Hamilton talade om det konstanta sociala trycket som barn nu för tiden är under, och hur det påverkar deras dagliga beteende och val.

DYK DYPARE

Laird tillade vidare att när han tänker på hur han gör det har han inget svar på det. Han tillade, “Det enda jag vet är att jag inte vet någonting.” När han pratade om sina tonårsdöttrar berättade surfaren att hans barn avskyr surfing. “Mina döttrar hatar stranden, de hatar att surfa”, sa Laird Hamilton.

Allt om Hamiltons familj

Laird Hamilton föddes som Laird John Zerfas. Lairds biologiska pappa lämnade familjen när han bara var ett år gammal. Några år senare gifte hans mamma sig med surfaren Bill Hamilton och Laird tog sin styvfars efternamn.

1992 gifte Hamilton sig med den stora vågsurfaren Maria Souza. Föreningen varade dock inte länge, och paret skildes tre år senare 1995. Laird delar en dotter med sin första fru. 1997 gav Laird äktenskapet en andra chans och knöt samman med volleybollspelaren och tv-personligheten Gabrielle Reece.

Watch Story: Här är vad som hände när Michael Phelps tävlade mot en vithaj

Från sitt andra äktenskap blev Laird far till ytterligare två flickor. Laird delar en sund relation med alla sina döttrar.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär