Sunday, December 10, 2023
HemBasketball"De dödar oss... för atletisk": Stephen Curry och bror Seth lämnades en...

“De dödar oss… för atletisk”: Stephen Curry och bror Seth lämnades en gång generade i ett koreanskt tv-program

Lågsäsongen 2017 i NBA bevittnade flera superstjärnor som gjorde en resa till Asien. Deras framträdanden gav mer eld till det växande fandomen för sporten på den två miljarder starka kontinenten. Stjärnorna inkluderade Kevin Durant, Kyrie Irving, Klay Thompson, Jeremy Lin och bröderna Curry. Men i det elitgänget, Stephen Curry och hans bror, hade Seth Curry de mest skrämmande upplevelserna när de dök upp i det koreanska underhållningsprogrammet Infinite Challenge.

Sommaren 2017 tog Stephen Curry en bisarr resa till Sydkorea med sin bror Seth Curry. De två bröderna medverkade i en av regionens mest populära underhållnings-tv-program och tävlade i det ökända spelet Infinite Challenge. Men trots att de var stjärnor i den bästa ligan i världen hade de två NBA-stjärnorna svårt att spela mot seriens skådespelare, åtminstone under en kort period.

Stephen Curry och Seth Currys basketproblem på Infinite Challenge

Infinite Challenge har varit Sydkoreas mest populära TV-program sedan det debuterade 2005. Dessutom har programmets många komikervärdar utarbetat löjliga fysiska utmaningar att utsätta kändisgäster, vanligtvis baserat på deras yrke. Följaktligen kretsade bröderna Currys utmaningar kring basketplanen.

DYK DYPARE

Efter en mängd jobbiga utbyten passade bröderna och anlände till en specialbyggd bana för ett fem-mot-två-spel. Men spelet var som ingen vanlig lek hemma för de två bröderna. Trots nackdelen med siffror inkluderade showrunners även många andra utmaningar för att göra den oundvikliga beatdownen lite mer underhållande.

Men överraskande nog verkade dessa hinder ha fungerat. Under de första minuterna av matchen låg Curry-bröderna under med fyra och kämpade för att hitta en rytm. Dessutom, efter att en spelare från andra sidan slagit ner en lång trea, utbrast Steph, som hade en mikrofon på sig, “De dödar oss, de är för atletiska.” Men efter ett tag fick Steph och Seth kläm på det och började se ut som sina vanliga jag.

Efter en förtjusande 30 minuter av vad som verkade vara pickup basket, ställningen i slutet av förordningen var 53-53. Säker på sin förmåga genom tiderna insisterade ‘Spicy’ Curry på att avgöra vinnaren genom att skjuta frikast på en roterande ryggtavla. Efter ett missat försök av en motståndare tömde Curry det till synes omöjliga skottet och lämnade alla i spillror.

Se historien – K-Pop-stjärnan Suga från BTS möter Stephen Curry and the Warriors

Det spelvinnande skottet markerade slutet på bröderna Currys excentriska besök i showen.

Vad tycker du om det roliga utseendet av bröderna Curry på Infinite Challenge? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär