Saturday, January 28, 2023
HemNBA"De berättar den här historien på ett snedställt sätt": Den ökända Michael...

“De berättar den här historien på ett snedställt sätt”: Den ökända Michael Jordan-Carmen Electra Vegas-historien vederlägger Dennis Rodmans agent en gång avslöjade missuppfattningen

Alla hardcore NBA-fans kommer att vara medvetna om denna ökända incident från Chicago Bulls lägret 1998. Ända sedan släppet av dokumentserien The Last Dance har fansen kommit med sina egna teorier om den. Den ökända Michael Jordan-Carmen Electra Vegas-incidenten har fångat NBA-fansens fantasi under lång tid. Dennis Rodmans dåvarande agent Dwight Manley avslöjade en gång missuppfattningen kring händelsen.

I en artikel från 2020 avslöjade Manley att han var med Rodman när händelsen ägde rum. Innan vi dyker in i Manleys svar, låt oss förstå sammanhanget. Worm åkte till Las Vegas under play off och återvände inte till träningen inom den förväntade tiden. Så småningom fick MJ och Chicago Bulls tränare Phil Jackson åka till Vegas för att få tillbaka honom.

Manley var ett osannolikt val för en agent eftersom Rodman anlitade en världsberömd myntsamlare som sin agent, som också råkade ut för sin vän.

Dennis Rodmans agent öppnade upp om Michael Jordan-Carmen Electra Vegas-frågan

Michael Jordan hade avslöjat sin oenighet med Jacksons beslut att skicka Rodman till Las Vegas vid ett flertal tillfällen. När Scottie Pippen återvände till lägret efter sin skada kände Jackson att Rodman förtjänade 48 timmars paus. Till slut återvände Dennis the Menace och hjälpte Bulls att vinna sina andra tre torv.

Manley ställde sig på Rodmans sida om händelsen, när han sa: “De berättar den här historien på ett snedställt sätt. Han gick inte sex dagar i mitten av säsongen de spelade och det gjorde han inte”.

Han tillade vidare, “Det är svårt att komma ihåg allt perfekt.”

Manley påpekade att alla har sin egen version av historien. Så det är svårt att precisera vad som hände, speciellt eftersom händelserna ägde rum för så länge sedan.

The Worm är flickvännen Carmen Electra avslöjade att hon följde med Rodman under hans expedition till Sin City. Hon fick gömma sig bakom soffan när MJ kom för att dra Dennis till matchen. Händelsen berättades livligt av den populära skådespelerskan i Netflix doucuseries.

Rodmans 48-timmarsexpedition för att få en silverduksanpassning

En färsk rapport påstod att Lionsgates filmproduktion är redo att göra en anpassning på skärmen av Rodmans ökända resa. Rapporten föreslog också att MCU-stjärnan Jonathan Majors kunde spela huvudrollen. Majors dök senast upp i Marvels “Loki”-serie.

Han förväntas återvända i samma roll för den kommande MCU-filmen “Antman and the Wasp: Quantummania.”

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär