Saturday, December 9, 2023
HemNews"De behöver dig 100 %": NFL World ställer sig äntligen på Antonio...

“De behöver dig 100 %”: NFL World ställer sig äntligen på Antonio Browns sida när han kräver att NFL återvänder tillsammans med Tom Brady

Antonio Brown har sett till att NFL-gemenskapen inte känner hans frånvaro medan han förblir en fri agent. Den en gång i tiden superstjärnan breda mottagaren har sett till att förbli lika relevant i NFL som han var under sina speldagar. Hans senaste anfall att hålla sig kvar i spelet kom med hans grävning hos Tom Brady.

Tidigare har Brown tagit till sociala medier för att tala om Tom Bradys skilsmässa. Den här gången tjocknade hans biff med Brady när han ropade ut den legendariska quarterbacken efter att Bucs nyligen förlorade mot Browns.

Antonio Brown meddelade nyligen att han återvände till en populär musikfestival som artist. Bara några veckor efter att jag tillkännagav detta, detta tweet det ser ut som att den tidigare bredbandsmottagaren ville göra en comeback till sporten som också gav honom all berömmelse. Han verkade till och med gå ut hos Bradys personliga tränare eftersom han kallade honom “Alex Scam Guerra”. I samma tweet meddelade Brown också en möjlig återförening med det tidigare laget. Fansen tog till Twitter för att uttrycka sina tankar om hans påståenden.

DYK DYPARE

Detta fan sa att Bucs anfall kunde använda en hand eftersom de kallade Brown en “säkerhetsventil”.

De behöver dig 100% anstöt är inte samma sak. Du var säkerhetsventilen

— Sean Healy presenterar. (@WeBookBands) 28 november 2022

Även detta fan anser att AB fortfarande borde vara där ute på planen och vara hans skiftande jag.

Vad är bra ab? Du borde spela fam. Ett gäng lag kan använda dina färdigheter.

— Alphonso Gill (@alphonsogill23) 28 november 2022

Detta fan slösade inte mycket tid på att låta AB veta varför han var i den situation han var i just nu.

Gör vad du gör? Du menar att springa av planen under en match? Bucs har inte hittat den ersättaren 😂

— Q (@KQnews) 28 november 2022

Detta fan blev verkligt när han förklarade Brown situationen. Han gav honom en snabb verklighetskoll eftersom han sa att han skulle gå vidare.

Jag tycker bara att du ska gå vidare för det har de helt klart! Det handlade inte om hur bra du är som onekligen är topp 5 genom tiderna. Men inget lag kan övervinna ditt lag av MIG!!

— Eric H. McCluney Sr. (@emccluneysr) 28 november 2022

Detta Tom Brady-fan kom till sin GETS räddning eftersom han inte hade någon av Browns grävningar.

Åh coolt så du spelar igen..åh..vänta..nej..du har bara smutsat ditt arv och nu pratar folk bara om dig när något dumt, dåligt eller galet händer. Och Brady spelar fortfarande..fortfarande GETEN..och du är…väl..

— Chaney Uffelman (@cuffelman) 28 november 2022

Att vara en fri agent passar inte Antonio Brown

Bucs återvände till NFL-action bara för att förlora mot Cleveland Browns. Bucs legendariska quarterback, Tom Brady kastade för två touchdowns och inga interceptions under deras tävling. Men hans O-Line-kompisar var inte på topp, vilket provocerade Brown att ropa ut sin tidigare lagkamrat.

Antonio Brown har gått på sin tidigare vän och lagkamrat ganska länge nu. Hans ex-fru Gisele var målet tidigare, och nu verkar det som om det är Bradys tränare. Tom Bradys personliga tränare har varit i rampljuset för att ha hjälpt 45-åringen att hålla sig på topp under åren. Men Browns direkta grävningar på honom kommer eftersom några av Bucs startande satt ut för Browns match med skador. RB Leonard Fournette var en stor miss.

Browns kommentarer kan vara något från insidan som NFL-gemenskapen saknar eller bara ett anfall av att han skjuter skott mot laget som släppte honom tidigare. Hur som helst, Brady kommer att försöka gå tillbaka till vinnande sätt på måndag kväll och hålla käften på sin tidigare lagkamrat.

RELATED ARTICLES

Mest populär