Friday, February 3, 2023
HemBodybuilding"De är så stora, väldigt stora": Arnold Schwarzeneggers dotter fick en gång...

“De är så stora, väldigt stora”: Arnold Schwarzeneggers dotter fick en gång Chris Pratt en ovanlig födelsedagspresent som hon räddade i gymnasiet

Katherine Schwarzenegger är den äldsta av de fyra barn som Arnold Schwarzenegger och hans exfru Maria Shriver delar. När hon växte upp i ett hushåll som uppmuntrar en att vara unik och följa sitt hjärta, gav författaren Gift of Forgiveness en gång sin nygifta make, Chris Pratt, en bisarr gåva av djur.

Katherine gifte sig med Pratt 2019 efter att ha dejtat i ungefär ett år. De är föräldrar till två döttrar, Lyla och Eloise. Schwarzenegger delar många likheter med sin far, Terminator-stjärnan, vilket framgår av hennes förkärlek för djur som hon räddade i gymnasiet. I ett avsnitt 2020 på Kelly Clarkson Show, var Katherine uppriktig om gåvans historia och Arnolds husdjur, Whisky och Lulu.

Katherine Schwarzenegger fick sin man, Chris Pratt, två piggies

Schwarzenegger och Pratt är ett av de mest älskade kändisparen på internet. Programledaren började med en fråga om vad Pratts fru presenterade honom på hans födelsedag. “Jag skaffade honom grisar,” svarade Katherine. Förvånad över hennes val frågade värden: “Har du riktiga grisar till honom?” Intressant nog avgudade Pratt dem.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chris Pratt (@prattprattpratt)

New Yorks bästsäljande författare avslöjade historien om grisarna. När Katherine gick i gymnasiet räddade hon de påstådda miniatyrgrisarna. Till hennes förvåning förvandlades de till “jätte stora buksvin och rotade upp hela min mammas gräsmatta”, sa hon glatt. “De är så stora, väldigt, väldigt stora.”

DYK DYPARE

Dessutom växte Katherine upp med djur. Men hon var “exalterad” över att inte ta med dem till sitt hus “eftersom jag fick höra att de skulle förbli små. De gjorde inte.” Hon sa att de bodde på en vacker gård i Washington. Dessutom nämnde hon sin actionstjärna pappas husdjur – en miniatyr åsna och en ponny.

Arnold Schwarzenegger delade sin terapeutiska koppling till Lulu och Whisky

Tidigare i år berättade 75-åringen om hur han börjar sin dag i ett hus fullt av kraft och liv. Arnold har en hel del djur som sina husdjur, för att nämna några: Lulu, hans åsna, whisky, hans husdjursponny, en bulldogg och en valp. På tal om dem sa Schwarzenegger att han har den första timmen på dagen dedikerad till att mata sina djurkompisar hemma.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Dessutom berättade han om hur alla skulle vänta på att få hans uppmärksamhet, annars skulle de skrika och väcka sina grannar. “Så du gillar bondens sysslor på morgonen,” frågade värden. Den före detta kroppsbyggaren sa: “Det är så roligt. Jag tycker att det är lite terapeutiskt.”

Dessutom uttryckte han att det var underbart att börja dagen med den enda tanken i sitt sinne om att mata djuren. Det får “dynamiken igång”, sa han. Vad tycker du om Schwarzeneggers ande och kärlek till djur? Skriv i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär