Friday, December 1, 2023
HemSoccer"De är de som imiterar mig" - Al Hilals Michael kallar Cristiano...

“De är de som imiterar mig” – Al Hilals Michael kallar Cristiano Ronaldos “Siuuu”-firande för sitt eget

Inom fotboll finns det några av de mest ikoniska målfirandet. Men ingen kan toppa den ständigt berömde Cristiano Ronaldo ‘Siuu’. Den portugisiska superstjärnans eget uttänkta firande har fängslat fotbollsfans över hela världen. Medan hela världen vet vem som är idén bakom detta målfirande, Al Hilals stjärnspelare, Michaelhar med rätta hävdat det som sitt eget.

Utan tvekan verkar firandet ha stor inverkan, inte bara på barnen utan till och med hans rivaliserande lags spelare, som också imiterar hans signaturdrag.

Al Hilals Michael gör ett överraskande påstående om Cristiano Ronaldos “Siuu”-firande

För bara några timmar sedan spelade Al Hilal sin gruppspelsmatch i AFC Champions League mot det indiska laget Mumbai City FC. Redan markerad som favoriter för att vinna matchen kom Neymars inhemska lag överst när de vann en enkel 2-0-seger. Michael, spelaren som bröt dödläget för Riyadh-laget, imiterade Ronaldos Siuu-firande.

Efter matchen fick han i en intervju frågan om sina eftermålsupptåg. Intressant nog svarade han: “Det sägs att det finns spelare som gör detsamma, det här är mitt firande och det är de som imiterar mig!” I en unik twist hävdar Al Hilal-yttern att detta är hans eget firande, och andra stjärnor, inklusive mannen som uppfann detta firande, härmar honom.

Hur som helst, detta är ett ganska lustigt och häpnadsväckande påstående från Al Hilal-stjärnan. Visst, även Ronaldos ögonbryn kan också kisa en sekund efter att ha läst detta. Noterbart, bortsett från Michaels mål i den 62:a minuten, beseglade Aleksandar Mitrovics mål i den 85:e minuten en perfekt seger för Jorge Jesus lag. Tidigare, i den omvända delen, fick Mumbai City utstå en förödmjukande 6-0-förlust under det första mötet.

Tyvärr slutade matchen även denna gång med förlust då man lyckades släppa in mindre. Den indiska sidan fick också ett rött kort, strax efter att andra halvlek startade. Samtidigt är det en anständig vinst för Al Hilal utan deras stjärnspelare, Neymar. På tal om det, hur mår brasilianaren när han återhämtar sig från skadan? Låt oss dyka djupare.

Vad är status för Neymars skada?

Efter att ha brutit sin menisk och slitit sönder korsbandet opererades Neymar, vilket var en stor framgång. Dessutom, efter operationen, utfärdade det medicinska teamet i den brasilianska landslaget ett uttalande om hans återhämtning och förväntade comeback. Neymar är inställd på att återvända till planen efter nio månaders uppehåll.

Tyvärr kommer inte bara brasilianarens inhemska säsong att avslutas när han återvänder, utan han kommer inte heller att kunna delta i Copa America 2024. CONMEBOL-tävlingen är planerad att äga rum från 20 juni till 14 juli. Med tanke på hans nio månader långa återhämtningsperiod, som förväntas avslutas runt augusti 2024, är det uppenbart att hans deltagande i den här turneringen inte kommer att vara möjligt. Ändå kommer vi förhoppningsvis att få se honom i den nya kampanjen.

RELATED ARTICLES

Mest populär