Friday, February 3, 2023
HemGolf"De är bokstavligen i sina underkläder": Sexigaste kvinnan i livet Paige Spiranac...

“De är bokstavligen i sina underkläder”: Sexigaste kvinnan i livet Paige Spiranac kommer orädd på sitt kontroversiella påstående

Paige Spiranac har arbetat mycket hårt för att göra sig ett namn inom sociala mediebranschen. Och det är på grund av hennes engagemang och konsekventa ansträngningar som hon för närvarande är den mest följda golfaren på Instagram. Men hon gjorde nyligen några uttalanden om vissa idrottare och fann sig fast i kontroverser.

Hon förklarade nyligen hur hennes påståenden var korrekta och talade om saken i sin podcast.

Paige Spiranac hamnade i en kontrovers som involverade manliga idrottare

Paige Spiranac är för närvarande en av de mest framgångsrika sociala medier-influentörerna där ute. Den före detta proffsspelaren lämnade sin golfkarriär för länge sedan. Och ända sedan dess har Spiranac byggt upp sig inom området för påverkan på sociala medier. Men hon fastnade nyligen i en kontrovers där fansen anklagade golfskönheten för att använda idrottare som Tom Brady och Cristiano Ronaldo för att visa dubbelmoral.

Kontroversen började när PointsBet Sportsbook delade en video där Spiranac skjuter tillbaka mot människor som hävdar att kvinnliga idrottare översexualiserar sina kroppar. “Du tar tillbaka kvinnor,” sa hon. Spiranac visade också några bilder på manliga idrottare som poserade i bar överkropp och sa “Åh, jag vet vad du tänker, ‘Paige, en man skulle aldrig någonsin visa upp sin kropp för uppmärksamhet … för en ekonomisk vinning. Hmm, är du säker på det?”

DYK DYPARE

Videon avslutades med ett flertal reklamkampanjer med bilder utan bar överkropp på Tom Brady och Cristiano Ronaldo samt LeBron James. Hon lyfte också fram några bilder på fotbollslegenden David Beckham, olympiska storspelaren Michael Phelps, etc. Och videon ledde internetstjärnan rakt in i en kontrovers som hon kanske redan hade väntat sig.

Spiranac kom rent med sina kontroversiella uttalanden

Spiranac var med i ett avsnitt av sin egen podcast, “Playing A Round with Paige Renee”. Och den före detta golfaren pratade om hur sportfans blev kränkta av vad hon sa i den kontroversiella videon. Enligt henne sköt folk skott på henne och sa att hon inte var rätt person att peka ut manliga idrottare som använder sina kroppar för

Spiranac involverade Brady, Beckham och till och med Rory McIlroy i hennes påståenden och förklarade hur de inte skilde sig från henne och andra kvinnliga idrottare. “De är bokstavligen i sina underkläder, tar bilder och de lägger upp det och tjänar pengar på det”, sa hon. “Och folk var så upprörda… de missade hela poängen.”

Golfskönheten har haft att göra med människor som kallar henne för hennes snygga utseende som har gjort henne känd. Spiranac måste dock vara van vid sådan kritik vid det här laget. Trots alla deras försök fortsätter Spiranac att växa i sin karriär på sociala medier.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär