Brottningsvärlden är överraskad av nyheterna om en potentiell Horsewomen Vs. Hästkvinnor matchar. Denna vecka på RAW tog den tidigare MMA-brottaren Shayna Baszler tillbaka två av sina gamla vänner. Dessa vänner var Marina Shafir och Jessamyn Duke från hennes MMA-dagar.

För dem som inte vet så hade MMA sin egen version av Four Horsewomen. Gruppen bestod av trioen som nämnts ovan tillsammans med Ronda Rousey.

Medan WWE: s fyra hästar är Charlotte Flair, Bayley, Sasha Banks och Becky Lynch. Fans har ofta uttryckt önskan att se MMA- och WWE-kvinnorna gå head to head.

Även om alla MMA-kvinnor är under WWE: s kontrakt, hände det aldrig förrän nu! Med en specifik tweet av Bazsler efter Monday Night Raw blev möjligheterna till drömmatch precis verkliga.

Shayna Baszler anspråk på taggen “Horsewomen”

På denna veckas RAW debuterade MMA-alumner Marina Shafir och Jessamyn Duke. Eftersom Ronda Rousey och Shayna Bazler redan har brottat under WWE, markerade denna incident återföreningen av MMA: s Four Horsewomen.

Så snart RAW var över, retweetade Baszler en tweet av WWE på Fox. Tweetens bildtexter läste – “4 hästar av WWE eller MMA.” Baszler retweetade det med en hålande bildtexter och sa –

Denna svåra höjde oundvikligen några ögonbrynen och spekulationer.

I juni kom Baszler upp på WWE: s The Bump och talade om båda grupperna och skillnaden mellan dem.

Så vi säger inte att de inte är bra brottare. Men vi är laget. Vi är själva laget. Så sagt, om de vill bestämma sig för att de kan komma överens i mer än ett par minuter åt gången, och de vill försöka dela en spelplan där de kan arbeta tillsammans mot oss fyra som har varit vänner i flera år, faktiskt vänner och ett faktiskt team? De kan gå vidare och försöka. Organ är bara inlägg som väntar på att hända, vi kommer gärna in där med dem,” som rapporterat av 411mania.

Horsewomen-striden verkar inte för långt från verkligheten nu.

LÄS MER – WWE-fans chockade efter återförening av fyra hästar på RAW Underground

Monday Night Reunion

På den 17 augusti avsnittet av Monday Night RAW samarbetade Shayna Baszler med Asuka för att besegra Sasha Banks och Bayley i en match utan titel. Efter matchen pratade Baszler med sina gamla MMA-vänner Shafir och Duke.

De deltog båda i den nyligen introducerade RAW Underground. Även om Shafir vann sin match lätt, attackerades hon och Duke av Nia Jax.

Shayna kom till undsättning och utmanade Jax för en match där. Men så snart matchen startade lämnade Nia ringen.

Det är ganska tydligt att de fyra hästarna har hittat sin första nemesis i WWE.