Wednesday, December 6, 2023
HemTennis"De är ännu mer kända än..."- Jannik Sinner tilltalar sin flamboyanta fangrupps...

“De är ännu mer kända än…”- Jannik Sinner tilltalar sin flamboyanta fangrupps berömmelse i en fräck uppenbarelse vid ATP-finalerna

Den italienska tennisstjärnan Jannik Sinner hade ett fantastiskt år den här säsongen. Han spelade inte bara några av sina bästa matcher utan vann även titeln i China Open efter att ha besegrat en toppseedad spelare. Sinner har hittills haft en karriär-hög ranking som nummer 4 i världen i ATP Tours. På grund av hans fantastiska spel och ödmjuka personlighet talade han nyligen om sin unika grupp fans som är hängivna och lojala mot honom.

De har till och med ett speciellt namn för sig själva och går på alla hans matcher. Vem är den här gruppen av fans och varför stöttar de honom?

Jannik Sinner anser att hans fanklubb är mer känd än han

Jannik Sinner har en väldigt fantastisk grupp fans som heter Carrot Boys. De är ett gäng fans som alltid klär ut sig i orange och alltid bär kappor toppade med blad. På grund av sin färg och form hänvisar de till sig själva som morötter. Nyligen i en intervju fick Sinner frågan om denna fanklubb och hur denna grupp är ännu mer speciell än alla fans, till och med Novak Djokovic.

Som Sinner svarade, “De är ännu mer kända än jag ärligt talat. Jag lärde känna dem för ett par dagar sedan. Det var ett jättebra möte. Jag har dem inte bra för tillfället. Jag fick deras namn men jag blev lite förvirrad. De har en väldigt snygg kostym med carota. Det är fantastiskt att ha en dedikerad fanklubb. Det växer så jag är glad för deras skull.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Tennis TV (@tennistv)

Sättet Sinner pratade om den här fanklubben visar hur tacksam han är att ha dem. Under hela samtalet log han när han hänvisade till dem och det visar hur glad det gör honom också. Nu kanske inte alla av er vet om var denna grupp kom ifrån och vad som är historien bakom den. Så låt oss kolla upp det.

Sinner och hans grupp fans kallade Carrot Club

Detta unika gäng kom till för första gången, främst på Roland Garros. De var sex till antalet då. Anledningen till att dessa människor klär ut sig till morötter och kallar sig Morotsklubben är på grund av Sinners val av snacks.

Vilka är Carota Boys? Allt du behöver veta om Jannik Sinners excentriska supportrar vid US Open

Han älskar att äta morötter och ses ofta ha dem även på banan. Det var det som inspirerade deras namn ‘Carota’ som är en morot på italienska. Sinner träffade till och med den här klubben på Louis Armstrong Stadium och tog många bilder med dem. Han sa också att hans hår är orange och han äter morötter så det här namnet är perfekt när han träffade dem.

RELATED ARTICLES

Mest populär