Friday, December 8, 2023
HemBasketballDays After Safety Woes, Kobe Bryants dotter Natalia på gott humör på...

Days After Safety Woes, Kobe Bryants dotter Natalia på gott humör på Weeknds konsert

Det ser ut som att Kobe Bryants dotter, Natalia Bryant, är vid gott mod efter några turbulenta dagar. Hon gick till Instagram för att lägga upp en serie bilder med sin vän på den kanadensiska sångerskan The Weeknds konsert. Detta kom som en paus från den chockerande nyheten som Bryant hade tagit upp en vecka innan.

För ett år sedan träffade Teen Vogue Natalia Bryant, som berättade om sitt liv och sin berömda pappa, Kobe Bryant. Hon tog upp den svåra situationen med hennes fars plötsliga bortgång och hur hon hanterade det. Hon sa: “Du gör så gott du kan.” Förmodligen är musik hennes hanteringsmekanism.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av natalia ✨ (@nataliabryant)

Natalia Bryant hade begärt ett besöksförbud mot en stalker med en kriminell historia som involverade vapen. Bryant informerade de nödvändiga myndigheterna om saken.

Dwayne Kemp, en 32-årig man, ska ha trakasserat henne online. Han dök till och med upp på hennes kvinnoförening och universitetscampus. Natalia hävdade att han var under en “villfarelse” att de var inblandade i ett romantiskt förhållande i 2 år.

Natalia bifogade också bevis på sina samtal med henne, vilket uppmanade Bryant att få ett “Kobe-liknande barn tillsammans”. Hon var fortfarande minderårig när han kontaktade henne.

Kobe Bryants dotter får rättsskydd

19-åringen fick domstolsbeslutet skydd med ett tillfälligt besöksförbud (TRO). Natalia hävdade att hon kände sig rädd och otrygg. TRO stipulerade att Kemp var tvungen att hålla sig minst 200 yards bort från henne.

Jeff Dunn, en expert på hotbedömning, berömde Natalia för att hon vidtog åtgärder och följde det juridiska förfarandet. Dunn trodde att hon ringde rätt genom att välja att prata om sin påstådda stalker. Han sa att TRO skulle vara effektiv för att avvärja farliga situationer.

Natalia är den äldsta dottern till Vanessa och Kobe Bryant. Hon är en IMG-modell och studerar vid University of Southern California. Hon spelade också volleyboll för gymnasiet.

RELATED ARTICLES

Mest populär