Saturday, December 9, 2023
HemNBADays After Dream Michael Jordan Deal, 19 Yo Cam Whitmore slängd av...

Days After Dream Michael Jordan Deal, 19 Yo Cam Whitmore slängd av fans mitt i NBA-degradering: “He Was Better Than Kuminga”

Trots att han gick i pension för ett par decennier sedan har Michael Jordan fortfarande en slående betydelse i NBA-världen. Han är för närvarande fokuserad på att teckna intressanta prospekt för sitt varumärke Jordan. Efter att ha värvat stjärnor som Luka Doncic var han på en nybörjare. Cam Whitmore från Houston Rockets var främst en av dem.

Han var exalterad inför sitt rookieår efter att ha blivit utvald i den 20:e totala draften. Till hans förvåning skickar Rockets honom till G-League-laget Rio Grande Valley Vipers. Whitmore skrev på ett avtal på 15,6 miljoner dollar med Rockets tidigare den här säsongen.

“Ni sa att han var bättre än Kuminga”

En veteran NBA-fan och författare tog till sitt X-konto (tidigare Twitter) och öppnade upp om denna Whitmore-saga. Han ska ha slagit andra fans som, enligt honom, hajpade nybörjaren Whitmore i onödan.

Han sa att han tidigare sagt på Warriors Twitter om att Whitmore blivit överhypad. Han tvivlade också på att han fick spelminuter. Andra fans höll inte med honom och sa att Whitmore var bättre än Jonathan Kuminga. “Jag sa till krigare på Twitter när de gasade upp Cam i sommarligan att han kommer att ha svårt att få minuter, ni sa alla att han var bättre än Kuminga.”

RELATED ARTICLES

Mest populär