Wednesday, February 28, 2024
HemOlympicsDavid Taylors anspråk står inför ytterligare en provkörning när Penn State Wrestling...

David Taylors anspråk står inför ytterligare en provkörning när Penn State Wrestling utgör en betydande del i laget USA på väg till Frankrike

När den första månaden på det nya året är slut, har internationella brottningsturneringar börjat dyka upp. Även om varje global tävling har stor betydelse, kommer turneringarna denna säsong att ha extra värde eftersom 2024 är ett olympiskt år. Penn State Wrestling markerar sin närvaro i denna avgörande tid och har redan gjort en enastående bedrift.

USA Wrestling kommer snart att befinna sig i Frankrike för en stor kommande tävling. Medan flera kraftfulla brottare står i raden av denna tredagarstävling, har Penn State Wrestling ett stort bidrag i dessa siffror. I själva verket verkar detta mycket väl som en provkörning av ett gigantiskt påstående från PSU:s Magic Man, David Taylor.

Den speciella platsen för Penn State Wrestling i det kommande grapplingmötet

2024 års upprepning av Henri Deglane Challenge är här och kommer att äga rum från 19 till 21 januari. Att delta i turneringen som kommer att hållas i Nice, USA Wrestling har skickat en erfaren och pålitlig trupp. Intressant nog har fem av dessa brottare tagit sig till laget från mattorna i Penn State Wrestling.

Representerar Penn State Wrestling, Alex Facundo, Cael Nasdeo Mark Hall, Mark McKnight och Kerry McCoy har förtjänat sina rättmätiga platser i laget. Facundo är en före detta olympier. Dessutom vann han guldmedaljen vid U-20 Pan American Championship 2022.

Laget har även med sig flera brottare som redan har kvalificerat sig för de kommande olympiska försöken. Men många brottare kommer också att försöka vinna sina matcher för att kvalificera sig till försöken. Denna resa till Frankrike kommer också att ge dessa grapplers en mini-förhandstitt på hur det kommer att se ut i Frankrike. Faktum är att detta också kommer att fungera som ett lackmustest för hållbarheten av David Taylors anspråk 2023.

Kommer David Taylors tro att stämma i Nice?

För att utöka sin närvaro i sociala medier startade 3x världsmästaren i brottning David Taylor en egen podcast förra året. I podcasten sa Taylor en gång att USA kan vinna flera olympiska guldmedaljer genom att helt enkelt skicka ett team av Penn State Wrestling till Paris. Detta gjorde flera vågor och fångade också uppmärksamheten hos anmärkningsvärda brottare och analytiker.

SE BERÄTTELSE – Världsmästare i brottning som kommer från Serbien flyger högt under lågsäsong med ‘Air Jordans’ som marknadsför basketlegendaren Michael Jordan

Ett team av Penn State Wrestling kommer att bära både nuvarande NCAA-brottare och medlemmar av Nittany Lions Wrestling Club. Detta inkluderar genast flera världsmästare i listan. David Taylor, som brottas i viktklassen 86 kg, är själv den regerande olympiska mästaren i brottning. Kommer Penn State grapplers att göra den inverkan Taylor förväntar sig av dem?

Inlägget David Taylors påstående står inför ytterligare en provkörning när Penn State Wrestling gör en betydande del i Team USA på väg till Frankrike dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär