Wednesday, December 6, 2023
HemSoccerDavid Beckham, stödd för "förtjänt" riddarskap, accepterar King Charles-inbjudan efter att ha...

David Beckham, stödd för “förtjänt” riddarskap, accepterar King Charles-inbjudan efter att ha blivit oväntad med prins Harry och Meghan Markle

David Beckham, Englands före detta kapten och en av världens mest kända fotbollsikoner, har alltid varit en stark anhängare av den brittiska monarkin. Hans orubbliga lojalitet och hängivenhet har inte gått obemärkt förbi hos kronan. Nyligen, Kung Karl III har skickat en inbjudan till fotbollslegenden som avsevärt skulle kunna stärka hans relation till kungafamiljen. Den senaste utvecklingen fick många att undra över den sanna naturen av Beckhams förhållande till kungafamiljen. Varför? För han hade ett surt slut med prins Harry och Meghan Markle!

Eftersom den engelska fotbollsstjärnan öppet uttryckte sin önskan om en kunglig titel, kommer hans kommande möte med kungafamiljen att bli spännande. Låt oss avslöja detaljerna bakom Beckhams senaste kungliga affär.

David Beckham att tjäna som kunglig ambassadör

Kung Charles III ser för närvarande fram emot sin försoning med sin son, prins Harry, inför sitt 75-årsfirande. Kungen är angelägen om att involvera David Beckham i kungafamiljens välgörenhetsarbete, Prinsstiftelsen, etablerad 1986 av dåvarande prinsen av Wales. Det syftar till att hjälpa unga människor över hela landet och är en del av flera välgörenhetsorganisationer som leds av kung Charles.

Som rapporterats av Elle förväntas David Beckham bli ambassadör för The Prince Foundation och visa upp sitt engagemang för saken. Eftersom fotbollsikonen tidigare har varit ambassadör för Invictus Games, ett sportevenemang tillägnat krigsveteraner, kommer denna nya roll inte att vara främmande för honom. Tidigare har prins Harry aktivt konsulterat David Beckham för sådana evenemang. Det resulterade i en stark vänskap mellan paret.

Men med tanke på de senaste klyftorna mellan Beckhams och Royals, blir utsikterna till Beckhams kommande möte fascinerande. David Beckham och hans fru Victoria tog avstånd från hertigen och hertiginnan av Sussex, prins Harry och Meghan Markle, efter de djärva anklagelserna från kungaparet. Familjen Beckham uteslöt till och med kungaparet från deras äldste son Brooklyns bröllop.

David Beckham retar planer på att lägga till ex-PSG Sensation till MLS-listan och kopplar en flytt till Inter Miami

Brittisk socialist backar upp Beckhams kungliga ambitioner

Noterbart uttryckte en brittisk socialist, Lady Victoria Hervey, sin åsikt och uttalade att ett riddarskap för David Beckham är länge väntat. Hon sa, “Det har varit ganska länge på väg… Det har pratats om det under de senaste två decennierna… Jag tycker att han förtjänar det och hoppas att han får det den här gången.”

Känslan delas av många som undrar varför den engelska legenden ännu inte fått en sådan ära. Dessutom, med tanke på hans orubbliga lojalitet mot kronan, är det bara en tidsfråga innan det händer!

Det återstår att se om hans koppling till kung Charles välgörenhetsarbete så småningom kommer att kulminera i den eftertraktade titeln Sir Beckham. Men för närvarande kommer David Beckham att ta på sig sin roll som kunglig ambassadör till Prince Foundation. När resan fortsätter kommer det att bli intressant att se den potentiella relationen mellan Beckham-familjen och kungafamiljen.

RELATED ARTICLES

Mest populär