Saturday, December 9, 2023
HemSoccerDavid Beckham spelar cricket i Indien timmar innan ICC Cricket World Cup...

David Beckham spelar cricket i Indien timmar innan ICC Cricket World Cup semifinal mot Nya Zeeland

Inter Miami-ägaren David Beckham är en känd filantrop. Fotbollsstjärnan har gjort mycket för barn runt om i världen, med sitt partnerskap med UNICEF. Den före detta Manchester United-stjärnan är för närvarande på en tredagarsturné i Indien för att hjälpa barn runt om i landet. Som en del av hans turné sågs Beckham i Gujrat träffa skolbarn runt om i delstaten. Men trots sitt arbete verkar det som om den före detta fotbollen tog sig tid att spela cricket tillsammans med några barn.

Det rapporterades tidigare att engelsmannen var närvarande i nationen för att delta i semifinalerna i cricket-VM mellan Indien och Nya Zeeland i Mumbai. Det verkar dock som att det ryktade utseendet kanske inte händer.

David Beckham sågs spela cricket tillsammans med barnen

Indiska fotbollsfans skickades in i ett frenesi när Inter Miami-ägaren David Beckham landade i landet. Spelaren är för närvarande på en tredagarsturné som en del av sitt partnerskap med UNICEF. Spelaren arbetar för närvarande som ambassadör för organisationen för att hjälpa barn runt om i världen. Nu, medan Beckham gjorde sitt namn som en fotbollsstjärna, hindrade det inte engelsmannen från att spela cricket.

Mitt i sin turné postade David Beckham en serie bilder på sitt Instagram-konto, i en av vilka han sågs spela cricket med ett gäng skolbarn.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av David Beckham (@davidbeckham)

Det ryktas att spelaren ska delta i semifinalen i cricket-VM mellan Indien och Nya Zeeland i Mumbai. Det verkar dock som om hans arbete med UNICEF har prioritet. Det har dock inte hindrat indiska fans från att spekulera i om fotbollsstjärnan kommer att vara närvarande för tältevenemanget.

Beckham kommenterar sin turné i Indien

David Beckham har varit varumärkesambassadör för UNICEF i arton år. Under åren har spelaren gjort genom sina olika initiativ tillsammans med organisationen för att hjälpa barn runt om i världen. Som en del av sitt senaste program är spelaren för närvarande på turné i Indien. Beckham tog till sitt sociala mediehandtag för att dela upplevelsen och glädjen att hjälpa barn runt om i landet.

Spelaren tackade UNICEF för den underbara möjligheten att arbeta för barnen i landet. I sitt Instagram-inlägg skrev Beckham: “En otroligt speciella dagar med @unicef ​​här i Gujarat Det är ett stort privilegium att se första hand det arbete Unicef ​​gör på plats för att stödja barn och deras familjer.”

Han tillade sedan, “Den energi och innovation jag har sett här har varit så inspirerande och jag älskade att höra barnens berättelser och deras förhoppningar och drömmar för framtiden. När vi stärker unga människor ser vi vilken förändring de kan medföra i sina samhällen. @unicefindia.”

Ända sedan hans partnerskap med organisationen har Beckham grundat över sju olika trustfonder. Spelaren hoppas att han kan göra världen till en bättre plats för barn över hela planeten. Nu, medan indiska fans skulle ha älskat att se fotbollsstjärnan närvarade vid deras världsmästerskapsevenemang, verkar det som att Inter Miami-ägaren är glad att spendera tid med barn i nöd.

RELATED ARTICLES

Mest populär