Tuesday, February 27, 2024
HemNFLDave Portnoy's King Kong vs Godzilla Take On Michigan vs Alabama gör...

Dave Portnoy’s King Kong vs Godzilla Take On Michigan vs Alabama gör fansen delade

NCAA-säsongen blir mer och mer hajpad i takt med att den ständigt underhållande Dave Portnoy kommer in med sin “kontroversiella” inställning. När NFL gör sig redo för den eftertraktade Rose Bowl har Barstool Sports-ägaren lagt en enorm satsning på Michigan Wolverines, som inte står i proportion till om de kommer att vinna eller inte, och kallar det hans livs “största satsning”. Detta rungande drag kommer mitt i hans 5-matcher långa förlustsvit i NFL och är en oerhört stor chansning.

Amerikas favoritvideo idag

Med bara 5 dagar för den stora sammandrabbningen nu, är Portnoy självsäker på det nummer 1 rankade laget. Han har upprepade gånger uttryckt sitt förtroende för laget genom medryckande inlägg på sociala medier. Men när han försökte skildra Michigans dominans via en karikatyr av King Kong vs Godzilla-meme och hans tweet har gjort fansen splittrade.

Dave Portnoy – ofogets gud på det igen

I den senaste tweeten tog Dave Portnoy hjälp från King Kong vs Godzilla-debatten för att uttrycka förtroende för sin “största satsning”. Portnoy liknade Michigan Wolverines med jätten Godzilla medan han jämförde Alabama Crimson Tide med King Kong. “5 dagar”, han noterade att han lade ut memen när Godzilla och King Kong hade kepsarna för respektive lag. Michigan och Tide kommer att mötas i Kalifornien den 1 januari, och så var Portnoys meme skrivet i den nedre delen.

Tidigare avslöjade Portnoy att han var på en 5-matcher förlustrunda i NFL. Men trots detta är han resolut i sin hållning och bestämde sig för att satsa en hel miljon dollar på Michigan för tisdagens Rose Bowl-match. “Varje satsning jag förlorar bygger mitt självförtroende”, den självutnämnda “El-Presidente” förklaras senare. När han försöker upprätthålla Michigan-andan med Godzilla-tagningen, har sociala medier upplevt en uppståndelse och fått blandade reaktioner från NFL-entusiaster.

Fansen delade om Portnoys Rose Bowl-tagning

Michigan Wolverines kommer inte på något sätt att gå in som favoriter den 1 januari, men de är lika kapabla att ta tidvattnet på topp. Eftersom Portnoy fortsätter att hylla Michigan som en favorit, har fansen svårt att hålla med honom. “Bama 31. Michigan 17. Du är välkommen”, ett fan kommenterade under hans King Kong vs Godzilla meme.

Genom att använda Godzilla-referensen kan Portnoy ha gjort ett misstag. “Jag låter dig bara veta att King Kong är den som går in i solnedgången i den här filmen och inte Godzilla,” ett fan påminde Portnoy.

Intressant nog har Michigan inte vunnit ett nationellt mästerskap sedan 1948. Men tillsammans med Portnoy satsar flera andra hårt på att Wolverines ska ta hem det den här gången. “Gud, jag hoppas att Michigan kan klara det här. Jag slickar mina kotletter som ett UW-fan”en hardcore Michiganian ekade hans vädjan.

Tide är dock på god väg också, fullt kapabel att vända vattnet på Portnoys 1 miljon dollar. “Vi vet hur det här kommer att sluta, satsa därefter”varnade ett fan.

Bara tiden kommer att utvisa om Portnoy gjorde rätt satsning eller inte.

Men för tillfället är han extremt säker på Michigans triumf över Alabama.

RELATED ARTICLES

Mest populär