Wednesday, February 28, 2024
HemNBADave Portnoy tar en rolig stöt på LeBron James under det senaste...

Dave Portnoy tar en rolig stöt på LeBron James under det senaste Instagram-inlägget

Dunkmästaren, LeBron James, är tillbaka i spelet igen. En rasande tidsålder eller oroligheterna i stängslet kunde inte avskräcka Los Angeles Lakers tröjavisare från att storma in på arenan och stjäla allt han fick framför sig. 23 december, lördag bar kvällen i den nyans av färger bara. LeBron James kom med alla flammande pistoler och demonterade Oklahoma City med en rad dunks. Någon allvarlig motivation frammanade orsaken.

Amerikas favoritvideo idag

Den 19-faldiga NBA All-Star satte upp en show för pengar, brände motsatserna och bjöd in några oönskade argument genom sitt framträdande i sociala medier på kvällen. Den här gången mötte LeBron James flak från någon som är mest känd för skarp kritik och kvickhet.

Dave Portnoy inleder attacken mot LeBron James

På lördagskvällen tjänade LeBron James ytterligare en 40-poängsmatch på sin 21:a NBA-säsongsresa. Segern var speciell för King James då han missade den senaste Minnesota Timberwolves-matchen som gick ner i en förlorande sak. Den flinande jätten tog till sin Instagram för att dela det speciella ögonblicket med en bildtext: “Någon kommer och hämtar henne ASAP! Hon försöker spränga mitt jäkla skydd!” Inlägget med ordlek visade upp en avskyvärd kvinna som stavade några ord som var roligt charmade av LeBron James. Det utlöste bråket från ingen mindre än Dave Portnoy. Barstool Sports CEO delade en inläggslänk på sitt X-handtag som fördömde LeBrons inlägg med rubriken “Lebron slutar 2023 med det grymaste Instagram-inlägget i sin karriär”.

I LeBron James inlägg kan den okända kvinnan höras säga: “Jag säger just nu att m********k tillbaka där inte är verklig och du kan sitta på det här planet”. Damen pekade mot en infogad bild av LeBrons sedvanliga firande. Det inlägget redigerades och riktades för att fira LeBron James omänskliga prestation. Men det rasade Dave Portnoy av okänd anledning. Det kom dock som en del av en annan vanära Dave Portnoy delade med LA Lakers-legenden.

Dilemmat i Dave Portnoy

Pall Presidente talade en gång om att han har en allvarlig biff med LeBron James. Anledningen kom aldrig till allmänheten. Till och med då och då delade LA Lakers på den eldiga Dave Portnoy vid flera tillfällen. En sådan kom när den mytomspunna NBA-klubben hängde upp en banderoll på tröskeln till det inledande IST-mästerskapet. “Lakers hängde verkligen sin turneringsbanner under säsongen bredvid alla sina mästerskapsbanderoller”, viftade han som en del av sin attack.

Läs mer: Dave Portnoy Awards New Hampshire Pizza långt över genomsnittet i den senaste recensionen

På den uppskattningen kom skottlossningen mot LeBron James från Portnoy som förväntat. Men när LeBron gick in i sitt speciella 20-årsjubileum under NBA-säsongen, kom Dave Portnoy med “#humbleking” med en passande emoji på X. Så, hans senaste rumble med LeBron James kan komma som en del av den vanära Dave Portnoy inledde långt tillbaka.

RELATED ARTICLES

Mest populär