Wednesday, February 28, 2024
HemNFLDave Portnoy ropar ut NFL-kommissionären efter foul på Bills QB Josh Allen...

Dave Portnoy ropar ut NFL-kommissionären efter foul på Bills QB Josh Allen Goes Unflagged i Eagles Game

Dave Portnoys fejd med NFL-kommissionären Roger Goodell är ingen hemlighet. Portnoy blev berömt avstängd från NFL efter en protest vid ligans högkvarter. Det var mot bakgrund av “Deflategate”-skandalen som ledde till att Tom Brady stängdes av. Förutom det fanns det ett annat tillfälle då han och några Barstool Sports-anställda använde falska referenser för att krascha ett NFL-evenemang.

Amerikas favoritvideo idag

Dave Portnoys klagomål mot Goodell ökade med ett till efter sammandrabbningen mellan Buffalo Bills och Philadelphia Eagles. Det kom ett tvivelaktigt domarsamtal mot Bills quarterback, Josh Allen. Allen verkade vara på mottagande sida av en hästkrage tackling från linebacker Haason Reddick. Till slut gavs det som en avsiktlig grundstraff mot quarterbacken.

Roger Goodell “tog Eagles”, enligt Dave Portnoy

Dave Portnoy tog till X och gjorde sina känslor i frågan kända. I ett svar på en video av tacklingen som delas av Barstool Sports-handtaget, skrev Portnoy följande: “Ref show in Philly. Goodell tog Eagles.” Till det lade han även till hashtaggen #nflisrigged. Portnoy insinuerade att Roger Goodell kan ha något att göra med domarens samtal. Allen fick samtidigt sin tröja sliten nära sin vänstra axel under den tacklingen.

Efter att ha fejkat en handoff till James Cook, tvingades Allen upp ur fickan när Reddick manövrerade förbi Gabe Davis för att nå quarterbacken. Han tog tag i Allens ryggkrage och drog honom sedan till marken. Konstigt nog straffades Bills för vad domaren ansåg vara en avsiktlig grund från Allens sida. Dave Portnoy blev upprörd över samtalet.

Vad är ett hästhalsband?

I en hästkragstackling drar en försvarsspelare ner bollhållaren genom att placera sina händer innanför kragen på sina axelvaddar. Det var en förbjuden manöver för att garantera spelarens säkerhet. Axelkuddarna är formade som en hästkrage längst bak nära nacken. Den delen av kuddarna sticker ut lite, vilket ger försvarare en liten lucka att sticka in händerna i och dra ner bollhållaren. Straffet som följer med det är en förlust på 15 yards och ett automatiskt första försök.

Trots att han blivit avstängd från NFL-spel, erbjuder Dave Portnoy sin förutsägelse om vinnare timmar före avspark

Det är osannolikt att Dave Portnoys nötkött med Roger Goodell kommer att sluta snart. Portnoy gick så långt som att antyda att Goodell besvärade sig själv framför husets tillsynskommitté. På frågan om Portnoys avstängning från allt NFL svarade Goodell att han inte var bekant med frågan. Det återstår att se om det finns en smärtfri lösning på denna saga inom en snar framtid.

RELATED ARTICLES

Mest populär