Saturday, December 9, 2023
HemNFLDave Portnoy kämpar för "Mother" Taylor Swift med skuggslängande texter som slår...

Dave Portnoy kämpar för “Mother” Taylor Swift med skuggslängande texter som slår från Kardashian till Exes

Dave Portnoy är inte bara en fotbollsfanatiker, utan det verkar som om musikfelet har bitit honom också. Han är ivrig “Swiftie”, som barnen säger det nu för tiden. Han har varit medlem i den klubben ett tag. Portnoy har också jackorna för att bevisa sin trohet. För tillfället har han tröjor som beskriver samma fakta också. Barstool Sports Store tillkännagav starten av sin Black Friday-rea tidigt, så att folk får sina “fula tröjor” i god tid, enligt Portnoy.

Några av tröjorna på rea är designade speciellt med Swifties i åtanke. En av dem har likheter med Taylor Swift och Kansas City Chiefs tight end, Travis Kelce. Det användes för att tillkännage för världen att Dave Portnoy nu godkände deras spirande romans. När han böjer sig för T Swift för att hon var med rätta salt mot sina ex flammor, hade han spännande uttalanden att göra och memorabilia lanserade till stöd för hennes diss-låtar.

Dave Portnoy tittar på dem som för närvarande är i Swifties hårkors

Dave Portnoy tog till Instagram för att dela en berättelse med några av de tillgängliga tröjorna. Mest framträdande bland dem var en marin tröja. Den hade prydd en del av texten till Taylor Swift-hiten “Mean”. Orden gick, “Allt du någonsin kommer att bli är elak, och en lögnare och patetisk.” Under det följde en litania av människor mot vilka Swifties ilska riktades. Scooter Braun, Kanye (West) och Kim Kardashian nämndes vid namn. Hennes ex, även om de inte var individuellt listade, besparades också från ett kollektivt omnämnande. Orden intill den bilden var: “Stöd mamma. Köp din fula tröja idag.”

Varje tröja på rea kommer att säljas med 20 % rabatt. Dave Portnoy följde det med ett inlägg på sitt X-handtag. Han delade nyheten om ett initiativ riktat till personer som arbetar för honom långt borta från rampljuset. Vissa människor kan vara på stängslet när det gäller tjänsten från Portnoy, men ärligt talat, han har hittat ett sätt att blanda sin kärlek till Swift och sin humor på tyget så att en vinst är en vinst.

Ett initiativ riktat till dem som gör grymtningsarbetet

Dave Portnoy beskrev sin plan för att ge var och en av de osynliga personerna i hans företag en hälsosam bonus. Det är beroende av hur mycket pengar som tjänas in via Black Friday-försäljningen. Portnoy förväntar sig, vilket var fallet redan från det att han tog tillbaka sitt företag, att det uppsatta försäljningsmålet kommer att överskridas bekvämt. Han vill fördela beloppet som överstiger målet lika mellan dem som gör grymtningsarbetet, som hans ord var.

“Ok Kanye”: 24 timmar efter att ha slängt Taylor Swifts kärleksliv, försvarar Dave Portnoy i tysthet popdrottningen mot barstolens podcaster

Det återstår att se hur bra det går för Barstool Sports Store, ur ett försäljningsperspektiv, denna Black Friday. Den dagen är för närvarande mindre än tre veckor bort. Dave Portnoy planerar att ge var och en av dem som gör det tunga arbetet för hans företag en betydande bonus mot slutet av året. Det återstår att se hur framgångsrik den satsningen visar sig vara. Baserat på hur framgångsrikt han byggde Barstool Sports från grunden, hoppas vi på ett Fortune 500-företag från Portnoy och hans undersåtar.

RELATED ARTICLES

Mest populär