Wednesday, February 28, 2024
HemWweDave Bautista kastar skugga på CM Punk tillsammans med att dela sin...

Dave Bautista kastar skugga på CM Punk tillsammans med att dela sin kärlek

WWE publicerade ett klipp av CM Punk på Instagram den 5 december när de försöker skapa en koppling mellan Punk och en NXT-superstjärna. I videon sågs Punk skriva autografer när en tonåring Cora Jade träffade honom och grät. Punk tröstar henne senare genom att krama henne.

Amerikas favoritvideo idag

Cora Jade är en av NXT:s toppspelare i damdivisionen och Bron Breakkers kärleksintresse. Därför inkluderade WWE inlägget eftersom Punk nyligen har återvänt till WWE. Det är dock den skumma kommentaren från Dave Bautista på inlägget som har gjort inlägget mer intressant.

Dave Bautista gör en snarlik kommentar om WWE:s senaste IG-inlägg

WWE publicerade ett litet klipp på Instagram med texten “När framtida @wwenxt Superstar @corajadewwe träffade sin barndomshjälte @cmpunk: @ufc.” Bildtexten var en referens till NXT-superstjärnan Cora Jades interaktion bakom scenen med Punk. Punk kunde höras svara genom att säga: “Jag gillar inte när kvinnor gråter.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av WWE (@wwe)

Dave Bautista svarade omedelbart inom en timme efter inlägget med en snarkig kommentar. Han kommenterade, “Jag grät de första 10 gångerna jag träffade Punk också. Fattar helt! Älskar detta. ” Hans kommentar var sarkasm mot WWE och CM Punk när Cora Jade sågs gråta i klippet.

Cora Jade grät som ett fan brukar göra efter att ha träffat någon speciell. Men Dave Bautistas uttalande om att gråta var ett knep för skojs skull. Det är en referens till hans backstage-ögonblick med Punk när han ofta hänvisade till Punk som “Sir” för skojs skull. I en video på sociala medier sågs Batista servera mat till punk.

Det var också sarkasm mot svaret Jade gav när han såg Punk och WWE:s bildtext samtidigt som han överdrev ögonblicket. Batistas fans vet hur okomplicerad han är med sina svar. Därför är det inte något nytt från Djuret.

De två superstjärnorna delar ett fantastiskt kamratskap när de slogs mot varandra många gånger under sin WWE-uppdrag. Batista har också berömt Punk för hans skådespeleri.

Dave Bautista applåderar CM Punks skådespeleri

Den 17 augusti 2021 hyllade Dave Bautista CM Punks skådespelarskicklighet genom X. Han twittrade, “Jag visste redan det här. Och talangen är uppenbar. Han kommer att bli större i filmer än vad han var i brottning. Spara den här tweeten.”

Tidigare WWE Champions tweet var som svar på CM Punks roll i serien Heels där han dök upp som Ricky Rabies. I en intervju med Kristian Harloff avslöjade han att han försöker följa i fotspåren av sin vän, Dave Bautista, när det gäller hans skådespelarkarriär. Därför kan ovan nämnda kommentar av Bautista betraktas som ett vänligt skämt.

Vilket är ditt favoritögonblick av CM Punk och Dave Bautista? Hur skulle du betygsätta CM Punks skådespeleri?

RELATED ARTICLES

Mest populär