Thursday, November 30, 2023
HemNFLDavante Adams kopplade till motivation, hur den interimistiska huvudtränaren Antonio Pierce tände...

Davante Adams kopplade till motivation, hur den interimistiska huvudtränaren Antonio Pierce tände elden innan vecka 9 sammandrabbningen med Giants

Det har inte gått ens en vecka sedan Las Vegas Raiders ägarskap sparkade lagen HC och GM, och resultaten har börjat synas. HC Josh McDaniels och GM David Ziegler visades dörren den 1 november. Antonio Pierce klev in för att ta rollen som tillfällig huvudtränare, tills ägarna hittade en mer permanent lösning på lagets många problem. Det fanns till och med spekulationer om att stjärnan QB Jimmy Garoppolo kan bli bänkad. Men det har inte hänt. Än.

Men det verkar som att det kanske inte kommer till det. Pierce har lyckats rädda situationen och har nu några veckor på sig att bevisa sig själv. Efter matchen mot New York Giants inspirerade Pierce sitt lag att ge allt.

Antonio Pierces eldiga tal förbereder Raiders för kommande matcher

“Nytt kapitel, vi skriver vårt eget manus,” sa Antonio Pierce till sitt lag efter att alla hade samlats i omklädningsrummet. Bara fem dagar efter att han gick med i Raiders hade han avslutat deras förlustserie på två matcher. Under de två veckorna före Giants-matchen hade Raiders förlorat mot Chicago Bears och Detroit Lions. I Giants-spelet besköt Raiders dem med 30-6, vilket gav dem säsongens sjunde nederlag.

Han avslutade sitt eldtal med: “Jag ses m********** på onsdag!!” Med måndag och tisdag lediga kommer deras nya tillfälliga HC att träffa dem för veckans första träning på onsdag. I vecka 10 ställs de mot New York Jets. På tal om Jets, en mycket speciell medlem av Raiders-teamet var på väg att ansluta sig till Jets. Men innan det gamla gardet gick vidare såg de till att deras värdefulla tillgång skulle finnas kvar hos deras lag.

Davante Adams skulle ha varit den nionde ex-packaren att gå med i Jets

Dov Kleiman tog till X för att dela en video av Mic’d Up Davante Adams som sa: “Jag var redo att spela igår kväll, när han pratade.” Det är klart att spelarna älskar sitt nya HC. Och han vet hur han ska motivera sina spelare. Pierce har spelat och tränat under storheter som Coughlin, Gregg Williams, Steve Spagnuolo och Herm Edwards. “Det du kommer att se från AP är en slags kameleont av alla dessa killar tillsammans,” sa Pierce.

Men om inte för ett sista avskedsskott av Josh McDaniels, skulle deras stjärna WR Davante Adams ha blivit den nionde tidigare Green Bay Packers-spelaren att gå med i New York Jets. Inför deadline för Halloween-handeln, försökte Jets återförena Davante Adams med Aaron Rodgers, som han hade spelat med i Packers-laget. Men McDaniels omintetgjorde planen och avvisade handelserbjudandet.

Underpresterande Jimmy Garoppolos affär på 72 miljoner dollar blev bestämt emot av ex-Raiders GM, avslöjar färska rapporter

I den kommande vecka 10 av grundserien kommer Raiders att möta ett annat NY-lag, Jets. Avspark är 20:20 ET den 12 november på Allegiant Stadium, Las Vegas. Kommer Pierce lyckas blåsa nytt liv i Raiders-teamet, eller kommer hans senaste vinst bara visa sig vara nybörjarlycka?

RELATED ARTICLES

Mest populär