Tuesday, February 27, 2024
HemTennisDaniil Medvedev skapar kontroverser vid Australian Open med sitt "Dork"-drag som gör...

Daniil Medvedev skapar kontroverser vid Australian Open med sitt “Dork”-drag som gör fansen irriterade

Daniil Medvedev ställs just nu mot Hubert Hurkacz i kvartsfinalen i Australian Open. Båda spelarna är med i sina livs kamp när de kämpar för herravälde. Medvedev vann första set, men Hurkacz återvände för att vinna andra set. Medvedev gick under pausen över tidsgränsen, vilket gjorde att fansen blev väldigt irriterad.

Båda tennisstjärnorna presterar på ett fantastiskt sätt. För att säkerställa att han ledde rätt från början använde Medvedev en annan strategi, vilket var till hans fördel. Eftersom hans fördel försvann i andra set, siktar han på att återgå till formen.

Fansen ropar ut Daniil Medvedev för en lång paus under matchen

När han förlorade det andra setet mot Hurkacz stod resultattavlan 7-6, 6-2. Båda satte sig för att återhämta sig efter ett hårt kämpat set. Den tid som tilldelas varje spelare när de vill använda faciliteterna är 5 minuter. Medvedev tänjde dock på tidsgränsen och tog mer än 7 minuter att återvända till banan. Hans drag fortsatte att irritera fansen när de jagade honom på “X”.

Läs mer – “Den här killen borde bara ge upp” – Daniil Medvedevs “Terrible” tidiga intryck återbesökt av Nick Kyrgios

Ett fan fortsatte med att kalla Medvedev för en “dörk” eftersom de tror att han alltid tar en 15-minuters paus efter set och stall med avsikt.

Medvedev är en sån tönt att han alltid tar 15 minuter efter att han förlorat ett set och fördröjt med flit

— andrew (@rolpeak) 24 januari 2024

En tittare skrattade åt det faktum att Medvedev var i omklädningsrummet i 7 minuter efter att ha tappat det andra setet.

Medvedev sprang precis iväg till omklädningsrummet i 7 minuter efter att ha tappat ett set lol.

— I’mBeyonceAlways (@_tallbeets_) 24 januari 2024

En användare instämde i kommentarerna från Coco Gauffs tränare, Brad Gilbert. Han sa att tidsgränsen på 5 minuter mellan seten är meningslös om spelare inte kommer att straffas när de bryter mot den. De sa vidare att Medvedev borde få ett poängstraff för att ha gått över tidsgränsen.

Håller med Brad Gilbert. Varför ha en regel som begränsar spelare till 5 minuter mellan seten men inte straffar dem när de går över?
Det är inte så att det var set 4.

Medvedev sköt ut det till 7 minuter. Borde ha varit ett poängstraff?#AO2024

— notyourcountryclub (@showfortennis) 24 januari 2024

Medan de kände sig vantro, sa ett fan att Medvedev uppenbarligen skulle ha varit skottfri efter att ha gått över tidsgränsen.

Alla ber att daniil medvedev kommer tillbaka från baksidan av domstolen

— Thierry T (@thierryAgain) 24 januari 2024

Ett fan skämtade om att alla borde be för den ryske spelaren att återvända till banan.

Alla ber att daniil medvedev kommer tillbaka från baksidan av domstolen

— Thierry T (@thierryAgain) 24 januari 2024

Många spelare stoppar matcher för att kontrollera tempot i spelet. Medvedev kunde möjligen ha försenat sin paus för att använda strategin. Detta kom väl till pass för honom när han ledde det tredje setet, tillsammans med en tidigare förändring i det första setet.

Några dagar före sin Hurkacz-match sa US Open-mästaren 2021 till Jim Courier att han gillar att ta stora servar långt bakom baslinjen. Men direkt tog han Hurkaczs serve på baslinjen. Hurkacz har en av de största servarna i turneringen, och många spelare har svårt att ge en ordentlig avkastning. Den ryske stjärnan valde att ta det på nära håll för att sannolikt använda kontra- och volleystrategin.

Det fungerade bra för honom då han knäckte den polske spelaren direkt. Oavsett vilket skulle det inte ta honom lång tid att återvända till sin vanliga plats bakom baslinjen för att returnera Hurkaczs servar.

Inlägget Daniil Medvedev Sparks Controversy at Australian Open With His ‘Dork’ Move Leaving Fans Irked dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär