Tuesday, February 27, 2024
HemDaniel SuarezDaniel Suarez kastar skugga på Michael McDowell när Cup Stars namnger sin...

Daniel Suarez kastar skugga på Michael McDowell när Cup Stars namnger sin NASCAR – NFL-val

I NASCARs högoktaniga värld, där rivaliteter och spänningar på banan är lika mycket en del av sporten som att bränna gummi, har den senaste tidens skämt mellan Daniel Suarez och Michael McDowell ger en välbehövlig komisk lättnad.

Men innan dess, här är lite historia du behöver veta. 2019 väckte ett bråk mellan Suarez och McDowell liv i pit road i Phoenix, vilket resulterade i slag och humöret flammade. Här är videon av den skrämmande interaktionen.

Snabbspola framåt till 2024, och ekon från den fejden ekar fortfarande när NASCAR-förare väljer sina motsvarigheter för en “NFL-crossover”. Bland svaren kunde Suarez inte motstå att kasta ett lekfullt slag mot McDowell och återuppliva glöden av deras tidigare rivalitet.

Daniel Suarez och Michael McDowell återbesöker deras Pit Road Brawl

I ljuset av Kansas City Chiefs senaste seger i Super Bowl LVIII mot San Francisco 49ers, frågade Charlotte Motor Speedway NASCAR-förare på en Instagram-rulle – vem av förarna skulle bli den bästa NFL-spelaren?

Denna intressanta fråga fick olika svar med en majoritet av svaren från 180 lbs Corey LaJoie till 6’2″ Michael McDowell. I ett komiskt men karmiskt utbyte tog Daniel Suarez, 2024 års kung Taco la Battala-vinnare, en tripp längs memory lane.

“Jag tänkte säga Michael McDowell, men jag lade ner honom så,” skrattade den mexikanske speedstern, och påminde om hans 2019 efterkvalificeringsbråk på ISM Speedway.

Michael McDowell, å andra sidan, tog en grävning hos Front Row Motorsports teamkamrat, Todd Gilliland, och sa: “Förutom mig skulle jag välja Todd Gilliland, eftersom han är byggd för det som om han är en riktig w*mp.”

Som ett populärt val bland förarna hade Gilliland glatt sagt tidigare, “Jag tror att jag skulle göra en bra tight-end eller något…”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Charlotte Motor Speedway (@charlottemotorspeedway)

Instagram-videon slutade med att veteranen Martin Truex Jr neutralt förklarade, “Jag tror inte att någon av dem skulle göra det.” En kontrasterande men realistisk bild av de olika grenarna och rutinerna som är involverade i dessa två väldigt olika typer av publiksporter.

Bekämpa kraften, explosionen och anpassningsförmågan hos NFL-spelare

Även om åsynen av Daniel Suarez som lekfullt kastar skugga på Michael McDowell kan få ett skratt, belyser det också de enorma skillnaderna i de fysiska krav som ställs på NASCAR- och NFL-atleter. Trots att de delar samma tävlingsanda och drivkraft att utmärka sig, skiljer sig deras träningsscheman åt olika håll, skräddarsydda för de unika kraven i deras respektive spel.

Bakom ratten på en 200-mph stambil uthärdar NASCAR-förare en obeveklig kraft på sina kroppar. Den ansträngande kombinationen av kurvtagning i hög hastighet, konstanta g-krafter och brännande värme i cockpit kräver exceptionell fysisk konditionering.

Men på rutnätet är NFL-spelare finjusterade maskiner med kraft, smidighet och explosivitet. NFL-träning betonar starkt att bygga muskelmassa, snabbhet och explosivitet. Det här fokuset utrustar spelare för att leverera benkrossande tacklingar och springa försvarare, och förvandla dem till moderna människoberg. Med enkla ord, dessa två olika discipliner skulle inte kunna trivas på den andras ljusfyllda arenor.

Trots att banorna och fälten de tävlar på kan skilja sig mycket åt, är det orubbliga engagemanget för fysisk och mental förträfflighet det som binder dessa åskådaridrottare samman. Med det sagt, om du var tvungen att välja, vilken NFL-spelare skulle du vilja se bakom ratten i en Next-Gen-bil?

Läs mer: SE: Alex Bowman har platser på främre raden till Daniel Suarez och Michael McDowells Crash

Inlägget Daniel Suarez kastar skugga på Michael McDowell som Cup Stars namnger deras NASCAR – NFL-val dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär