Wednesday, February 21, 2024
HemConor McGregorDaniel Cormier ger Conor McGregor en obekväm sanning om den ryktade Michael...

Daniel Cormier ger Conor McGregor en obekväm sanning om den ryktade Michael Chandler-kampen

Daniel Cormier tror att Michael Chandler kanske väljer Conor McGregor-kampen av en specifik anledning! De två männen var ursprungligen inställda på att drabbas samman i slutet av TUF 31-säsongen förra året, men slagsmålet föll igenom på grund av skäl kring McGregors tillgänglighet för drogtester. Irländaren hade nyligen retat att han skulle komma tillbaka i juni 2024 och möta Chandler på 185 pund. men det har inte kommit några officiella bekräftelser från UFC angående hans påståenden än så länge.

Som sådan avslöjade Cormier nyligen varför han tror att Chandler kan ta “ett steg tillbaka” för att slåss mot McGregor. I sina uttalanden antydde den tidigare UFC-mästaren också att orsaken till att Chandler fortsatte McGregor-kampen innebär en upplevd försämring av irländarens ställning i UFC!

Daniel Cormier gör djärva påståenden om Conor McGregors “elitstatus”.

Conor McGregor har varit frånvarande från Octagon sedan hans förlust mot Dustin Poirier på UFC 264 2021. Även om han har återhämtat sig från den svåra benskadan som ställde honom utanför konkurrensen, har hans återkomst mot Michael Chandler varit källan till många spekulationer från fansen. .

Därför avslöjade Daniel Cormier i en konversation nyligen på “DC & RC”-showen anledningen till varför han tror att Chandler är stenhård på att möta McGregor, trots flera förseningar i kampens bekräftelse.

Han sa: “Jag tror att Michael Chandler, och jag hoppas att detta inte kommer ut på fel sätt, jag tror att Michael Chandler faktiskt tar ett steg tillbaka för att slåss mot Conor McGregor. Jag tror att Michael Chandler lämnar eliten i den divisionen just nu och tar ett steg tillbaka för att slåss mot Conor.”

Medan Cormier betonade att Chandler fortfarande hyser ambitioner om mästerskapsstrid, men genom att välja McGregor ser Cormier det som ett steg bakåt när det gäller konkurrenskraft. Cormier avslöjade, “Han väljer verkligen namnet och pengarna framför konkurrensen eftersom jag tror att det finns större strider för Mike om var han är i sin karriär, i motsats till där Conor är i sin karriär.”

Cormier föreslog också att besegra någon som Rafael Fizievistället för McGregor, kunde driva Chandler tillbaka in i mixen för ett titelskott, vilket placerade honom närmare att uppnå sina mästerskapsmål.

Och om Chandler verkligen kliver bort från McGregor-matchen, avslöjade Cormier också sitt val för McGregors motståndare för det kommande UFC 300-kortet!

Cormier vill att UFC ska sätta upp McGregor vs Diaz-trilogin på UFC 300

Enligt Daniel Cormier skulle UFC ha det bättre med McGregor som en del av UFC 300 med en annan motståndare än Michael Chandler! Under en annan konversation på “DC & RC”-showen sa han att en Nate Diaz-krock ger en bättre kamp för irländaren eftersom, “Det är fortfarande två av de mest inkomstbringande pay-per-views i UFCs historia. Dessa två män tjänar mycket pengar när du sätter dem ihop…”

Samtidigt som Cormier erkänner att båda fighters har utvecklats i sina karriärer sedan deras senaste sammandrabbning, menar Cormier att matchupen förblir en betydande dragning för fansen. Sagan om McGregor-Diaz började 2016, märkt av Diaz’ ​​fantastiska upprördhet vid UFC 196, följt av McGregors inlösen på UFC 202. Som sådan upprepade Cormier att en potentiell trilogi är mycket lockande för UFC.

När MMA-världen väntar på McGregors återkomst, intensifieras osäkerheten kring motståndaren och datumet med fans som ivrigt spekulerar om vilka nya detaljer som kommer fram!

Tror du att Conor McGregor inte längre är en “elit” lättviktare i UFC som Daniel Cormier antydde? Varför eller varför inte? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

Läs mer: UFC 300: Conor McGregors utseende blir validerad för april PPV som ex-mästare beskriver Road House 2024:s marknadsföringsplaner

Inlägget Daniel Cormier ger Conor McGregor en obekväm sanning om rykten om Michael Chandler Fight dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär