Friday, February 3, 2023
HemNASCARDanica Patricks "tyranniska" nya sexpolicy driver parningsmönsterberättelsen på oväntat sätt

Danica Patricks “tyranniska” nya sexpolicy driver parningsmönsterberättelsen på oväntat sätt

Medan de flesta NASCAR-förare väljer att förbli nära sporten i en eller annan egenskap, är Danica Patrick ett undantag. Trots hennes enstaka cameos som analytiker är den tidigare Stewart Haas Racing-föraren relativt borta från sporten.

Nu beror det inte på att hon har blivit förälskad i racing, det är snarare hennes engagemang i andra områden och yrken, varav det mest anmärkningsvärda är hennes podcast, “Pretty Intense”.

På hennes show är Patrick värd för vänner från och från NASCAR-världen till experter från olika områden och samhällsskikt med konversationer som mestadels sträcker sig från allmänna kuriosa, till konspirationsteorier, till djupt personliga angelägenheter, till enkelt kul.

I det senaste avsnittet presenterade den tidigare NASCAR-föraren Chris Williamson. Han är själv programledare för Modern Wisdom Podcast.

En av de mer intressanta bitarna av deras konversation ledde till en åsikt från Patrick som Williamson kallade “tyrannisk”.

YouTube-klipp med @ChrisWillx#PrettyIntensePodcast är ute idag. Ta reda på effekterna av p-piller på kvinnor och varför män tittar på porr. Se på https://t.co/JXEQbC5Nvo eller lyssna på hela avsnittet på https://t.co/cZ4zOagXft #Relationer #Parningskris pic.twitter.com/GCL6fFyE5A

— Danica Patrick (@DanicaPatrick) 6 december 2022

Danica Patrick blir kallad “tyrannisk” för sin heta inställning

Under podcastavsnittet frågade gästen värden, “föreslår du att hela världen begränsar att ha sex till just när kvinnor har ägglossning?”

“Nej, när de inte är det. Såvida de inte vill ha ett barn,” svarade Patrick, varpå motfrågan kom, “Vad skulle det bero på annat än bara för skydd?”

“Tja, du skulle inte behöva vara på preventivmedel. Så du skulle vara säkrare ur graviditetssynpunkt. Så berättelsen förändras kring sex till att vara något som görs vid specifika tidpunkter. Du skulle nu som kvinna spåra din cykel mer. Män skulle också göra det.”

Men denna åsikt från den tidigare NASCAR-föraren ledde till att Williamson påpekade den negativa sidan av det.

“Den person som blir mest skadad av den här filosofin, av din tyranniska nya sexpolitik,” sa han, som Patrick snabbt ropade in med: “TYRANNISKA, starka ord.”

“De människor som kommer att bli mest skadade av detta är kvinnorna för när sexlusten är som störst, kommer du att säga, låt oss försöka trycka ner det här,” hävdade Williamson.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär