Thursday, November 30, 2023
HemNASCARDanica Patrick hade en gång en fram-och-tillbaka med countrymusikern Trace Adkins dagar...

Danica Patrick hade en gång en fram-och-tillbaka med countrymusikern Trace Adkins dagar efter att han inte kunde ta ett skämt vid NASCAR-ceremonin

2013 för Danica Patrick kommer för alltid att vara ett av hennes mest minnesvärda år. Stewart Haas Racing-föraren skrev historia genom att bli den första kvinnan att kvalificera sig till pole positionen för Great American Race, Daytona 500.

Men tillsammans med hennes bravader på banan, vad NASCAR-gemenskapen också minns Patricks 2013 för är hennes ökända reaktion under NASCAR-prisutdelningen.

Det som hände var att komikern och programledaren Jay Mohr, precis som förväntats och förmodligen instruerats till honom, gjorde några skämt om nästan varje förare, teammedlem och till och med Mike Helton i rummet.

Och alla, som en bra sport, skrattade med.

Men när Danica Patricks tur kom, ja, låt oss bara säga att hon inte tog skämten väl.

Nu är det intressant eftersom bara några dagar efter den kvällen var Patrick värd för American Country Awards tillsammans med countrysångaren Trace Adkins. Och det var under hennes värdskap, hon gjorde något som inte nödvändigtvis korrelerade med hennes handlingar, eller snarare, reaktioner från några dagar tidigare.

Danica Patrick skämtade om Trace Adkins dagar efter att hon inte tagit skämt på sig själv väl

Enligt Sports Business Journal fick Danica Patrick, medan hon läste telepromptern ganska snabbt, tillsagd av sin medvärd, Adkins, att minska hastigheten, en ordlek på hennes racingbakgrund (haha).

”Du behöver inte läsa allt så snabbt du bara kan. Jag har fortfarande lite problem med att anpassa mig till dig”, tillade musikern, varpå racerföraren svarade: ”Det är okej Trace, jag saktar ner tempot då och då och låter dig komma ikapp.”

Senare samma kväll dök Adkins upp på scenen i sin medvärds GoDaddy-racingkostym medan personen som var förknippad med hans klädsel bar en cowboyhatt.

“Eftersom du har gått över till min värld av countrymusik, tänkte jag att jag skulle gå över lite till din,” sa Adkins som Patrick en gång svarade, “Så du är en crossdresser?”

Du vet vad de säger, ta inte ett skämt om du inte kan dra ett skämt.

Eller vänta, är det tvärtom?

RELATED ARTICLES

Mest populär