Thursday, November 30, 2023
HemUfcDana Whites planer för UFC 300 får en enorm hit när Conor...

Dana Whites planer för UFC 300 får en enorm hit när Conor McGregors team bekänner affärer bakom kulisserna – “De håller tillbaka honom för …”

Conor McGregor arbetar flitigt för att han ska återvända till den åttakantiga arenan. Den tidigare dubbelviktsmästaren var ursprungligen planerad att återvända till UFC i december, men en konflikt med USADA ledde till att han drog sig tillbaka. USADA krävde att “Mystic Mac” skulle vara med i en sex månader lång drogtestpool. Spekulationer är att McGregor kan göra sin comeback kring UFC 300, men inget officiellt tillkännagivande har ännu gjorts.

Irländaren är helt klart exalterad över att göra comeback, för att headline UFC 300 mot Michael Chandler. Mitt i uppståndelsen framträder en röst som skulle kunna ge ett tydligt svar. McGregors tränare och vän, John Kavanagh, har delat hans perspektiv. Låt oss gräva djupare för att förstå Kavanaghs bedömning.

John Kavanagh gav sin ärliga syn på McGregors återkomst

Förra månaden skedde en anmärkningsvärd utveckling när “The Notorious” gick med i USADAs testpool. Detta steg ansågs betydelsefullt, trots det förestående slutförandet av UFC:s partnerskap med USADA i början av nästa år. Kavanagh, under ett nyligen framträdande i studion på The MMA Hour, belyste den förväntade tidslinjen för McGregors återkomst till oktagonen.

SBG-tränaren sa att de tittade på sommaren snarare än UFC 300 för McGregors återkomst. “Vi hoppades på april”, förklarade Kavanagh. Den lysande tränaren tillade vidare “Det var hoppet, det var vad vi fick höra, och nu verkar det vara sommartid… Behöver vi verkligen honom för UFC 300? Det kommer att bli en så stor händelse. Håller de tillbaka honom för International Fight Week? Jag vet inte riktigt.”

Kavanagh uppgav att juli är ett bättre datum än april för McGregor. Han räknade “Åtminstone börjar han träna, och det är så viktigt… Och det här var vad jag sa till honom också, “Ja, okej. Det är en knockback som vi hör att det var april men nu är det juli, men det är inte världens undergång. Det är ett par månader extra. Det är inte bra. Men hej, du njuter av din träning för tillfället, låt oss bara fortsätta med det.’”

McGregor vann senast sin kamp 2020 och sedan dess har han ännu inte levererat någon betydande prestation. UFC 300 var scenen för honom men Kavanagh är av en annan åsikt. Intressant nog går hans bedömning emot Dana Whites plan.

Rapporter tyder på att Conor McGregor kommer att återvända runt UFC 300

I en nyligen intervju före UFC 295 nämnde Dana White ͏pågående diskussioner med Conor McGregor, och antydde potentialen för McGregors comeback 2024. Whites kommentarer tyder starkt på UFC:s stora intresse av att ͏föra honom tillbaka till Octagon, allt samtidigt som man säkerställer att de etablerar sig. drogtestprotokoll för idrottare. Rapporterna befästes ytterligare när Schmo konstaterade detsamma.

I ett X-inlägg sa ‘The Schmo’ “The Schmo hör från källorna McGregor vs Chandler April #UFC300”. Schmos uttalande väckte naturligtvis spänning i stridssportvärlden men Kavanaghs uttalande har urvattnat det för nu.

UFC 300 får sitt huvudevent när Conor McGregor vs. Michael Chandler riktas efter Dana Whites sommarretur: rapporter

När tror du att Conor McGregor kommer tillbaka till Octagon? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär