Thursday, November 30, 2023
HemBoxing"Dana White What You Doing": Francis Ngannous ärliga uppenbarelse om att tjäna...

“Dana White What You Doing”: Francis Ngannous ärliga uppenbarelse om att tjäna mer än hela sin MMA-karriär i Tyson Fury Fight gör fansen häpna

Francis Ngannou är kanske den mest omtalade mannen inom boxning just nu! Roligt nog har mannen bara en enda boxningsmatch under bältet. Medan världen väntar på hans återkomst till den fyrkantiga ringen, avslöjade Ngannou precis ett intressant faktum om sin kampväska. Ngannou tog sig an det formidabla Tyson Fury förra månaden i en kamp som skulle kunna utses till årets kamp.

Enligt en tweet från Michael Benson baserat på en intervju som Ngannou gjorde med ‘Last Stand Podcast’, avslöjade den tidigare UFC-berömmelsen att hans inkomster från Fury-kampen är mer än hela hans MMA-karriärinkomst tillsammans. Det är värt att nämna att UFC alltid har kritiserats för att betala absurt låga belopp till sina fighters. Trots tidigare kritik har avslöjandet fångat boxningsvärlden. Naturligtvis var fansen snabba att ta sin häpnad till kommentarsektionen.

Nyheter om intäkter drar till sig kritik för UFC

Medan vissa människor gratulerade Ngannou för att ha säkrat pengapajen, blev andra förstummade och vissa kritiserade till och med Dana White. Om betydelsen av den överraskande nyheten någonsin varit ifrågasatt, borde siffrorna runt tweeten rensa alla tvivel. Tweeten samlade över 120 000 visningar, mer än 1,5 000 hjärtan och en mängd kommentarer. En användare höll med om Ngannous resultatuppdatering samtidigt som han lyfte fram det faktum att Ngannou tackade nej till ett tidigare erbjudande från UFC.

En annan användare drog in Dana White och ifrågasatte hans agerande angående låga utbetalningar.

Någon annan föreslog att fighters i UFC har tur om de får ynka 50K.

Nästa användare underströk Ngannous exempel som anledningen till att de flesta UFC-fighters vill boxas.

En användare fördömde det faktum att UFC-fighters får mindre betalt samtidigt som han gratulerade Ngannou.

Dana White om att co-promota Jon Jones vs Francis Ngannou

Francis är på topp just nu, med fans som spekulerar i Ngannous nästa sammandrabbning. En stor utmanare är Jon Jones. Ett slagsmål mellan de två har varit i diskussionerna i vad som verkar vara ett sekel nu. Men efter Ngannous fantastiska show mot Fury har ämnet fått mer drag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA Junkie (@mmajunkie)

Under UFC 295 post-fight-konferensen frågade en reporter Dana White om att sampromota kampen med PFL. Det är värt att nämna att White har försökt arrangera kampen tidigare när Ngannou var i UFC. Så, som svar på reportern, strök White undan förslaget och stämplade frågan som “dum”.

När Ngannou avslöjar fakta om sin utdelning i Fury-kampen, lämnas fansen i misstro. Vi skulle dock vilja ha din reaktion på den överraskande nyheten. Tycker du att UFC:s sätt att betala sina fighters är rättvist?

RELATED ARTICLES

Mest populär