Monday, December 4, 2023
HemBoxingDana White vinner loppet att boka sfären för mexikanska självständighetsdagen 2024, lovar...

Dana White vinner loppet att boka sfären för mexikanska självständighetsdagen 2024, lovar “The Greatest Live”-show efter att ha slagit rivalen Oscar de la Hoya till det

MSG Sphere har vänt många huvuden sedan den öppnade för allmänheten i september. Dessutom, Dana White nämnde nyligen sin vilja att hålla UFC-evenemanget Mexican Independence Day i den platsen. Och nu har den 54-årige promotorn bekräftat att Sphere har bokats för Noche UFC 2.

The Sphere är något av ett under när det gäller sin arkitektur. Det är värt cirka 2,3 miljarder dollar och det irländska rockbandet, U2, blev de första musikerna att uppträda där. Nu när Dana White har platsen bokad för 2024, slog han andra rivaliserande promotor Oscar de la hoya till det. Låt oss ta en titt på vad Dana White hade att säga om det.

Dana White bekräftade att Sphere är platsen för Noche UFC 2

UFC:s VD och hans rival Oscar De La Hoya, i samarbete med Bob Arum, förbereder sig för att hålla evenemang i september. Detta har lett till en sammandrabbning av datum mellan de två promotorerna. Men Dana White fick det sista skrattet när han bekräftade att sfären skulle vara platsen för Noche UFC 2. Han sa: “Mexikanska självständighetsdagen, vi är bokade för sfären.” White tillade också att UFC arbetar bakom kulisserna för idéer om produktionsprocessen. “Vi arbetar redan med det kreativa för showen,” tillade UFC:s VD.

Men Dana White förstår utmaningen som ligger framför honom. The Sphere har specialiserat sig på att skapa ett visuellt spektakel. 54-åringen är dock säker på att han kommer att klara den utmaningen. White sa vidare, “Det kommer att bli en enorm utmaning och jag älskar varje minut av det. Jag kan inte vänta med att dyka in i det här.” Dessutom lovade UFC:s VD också att sätta upp en minnesvärd show på platsen för 2,3 miljarder dollar.

UFC:s VD lovar att sätta upp den “största” showen någonsin

Dana White nämnde att många människor väckte tvivel när han lade fram idén om att hålla ett UFC-evenemang på Sphere. De var skeptiska till 54-åringens förmåga att sätta upp Octagon på den arenan. Han sa, “Alla säger hela tiden till mig, ‘Jag förstår inte hur du ska sätta in Octagon där.'” Trots de tvivel som väckts mot honom, verkar White oberörd i jakten på att arrangera ett bra evenemang där.

Dana White, under UFC 295:s presskonferens efter kampen, sa till mediapersonalen att komma ihåg hans ord. Med fullt självförtroende lovade han att arrangera det största stridsidrottsevenemanget i historien. “Kom ihåg att jag sa detta till dig. Jag kommer att sätta upp den bästa live-kampsportshowen någon någonsin sett, tillade White.

Folk har surrat om Sfären och nu ska det bli intressant att se hur Dana Whites plan fungerar under den mexikanska självständighetsdagen nästa år. Även om kampanjer som WWE är kända för sin skicklighet inom kreativ produktion, har UFC inte visat samma produktionskraft. Det återstår att se hur saker och ting utvecklas när Whites befordran äntligen anländer till Sphere.

Vad tycker du om Dana Whites uttalande? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär