Wednesday, February 28, 2024
HemUfcDana White vägrar ge efter för Conor McGregors krav och skämmer ut...

Dana White vägrar ge efter för Conor McGregors krav och skämmer ut hans största stjärna trots irländarens löfte om Michael Chandler-kampen

Det första UFC pay-per-view-evenemanget 2024 kröntes av två helt nya mästare. Raquel Pennington besegrade Mayra Bueno Silva att bli kvinnlig bantamviktsmästare och Dricus du Plessis besegrade Sean Strickland i huvudeventet för att vinna mästerskapet i mellanvikt. En av de viktigaste avslöjandena kom dock fram när Dana White avslöjade situationen med Conor McGregors återkomst.

På nyårsafton gjorde Conor McGregor ett stort tillkännagivande om att han återvände till UFC. Irländaren sa att han kommer att göra comeback den 29 juni mot Michael Chandler. Men Dana White öppnade nyligen för den situationen. Han nämnde under presskonferensen på UFC 297 att han inte var säker på när McGregor kommer tillbaka för att slåss igen.

Dana White bekräftade inte Conor McGregors återkomst i juni

När en reporter svarade på en fråga om Conor McGregors första Hollywood-film “Road House”, ändrade han fokus för att fråga Dana White om Conor McGregor. På frågan om bekräftelsen av den tidigare dubbelmästarens tillkännagivande om en återkomst under International Fight Week verkade White inte ha något att säga om det. Snarare försäkrade UFC:s VD reportern att närhelst McGregor känner att han är redo att gå in, kommer han att göra det tillkännagivandet.

“Nej (om McGregor slåss i juni). När Conor är redo att slåss vet du att vi kommer att meddela det. Det är vad vi gör, säger Dana White till media. “Jag vet inte (om McGregors återkomst i juni är en möjlighet).” Denna UFC-chef honchos uttalande har satt McGregors återkomst i ovisshet än en gång. Icke desto mindre, irländarens troliga motståndare, Michael Chandler, verkade vara självsäker när “The Notorious” gjorde det tillkännagivandet. Låt oss ta en titt på vad han sa tidigare.

Michael Chandler bekräftade vissa aspekter av McGregors tillkännagivande

I en YouTube-video som publicerades för några dagar sedan analyserade Michael Chandler vad Conor McGregor hade att säga i sitt tillkännagivande. Han menar att irländaren har rätt i två saker angående deras kamp. För det första är Chandler säker på att det är han som kommer att välkomna McGregor tillbaka till UFC. För det andra, han också verkade vara självsäker om kampen som äger rum under International Fight Week. Det enda ‘Iron’ inte tror på är att kampen kommer att äga rum vid 185 lbs.

“Två sanningar. 29 juni International Fight Week, sanning. Michael Chandler, sanning. Lie, 185, kanske. Vi vet inte, säger Chandler. Den 5:e rankade lättviktsutmanaren missade dock inte att nämna att Conor McGregor också kan bluffa om det, vilket han har gjort tidigare. Så fansen har ingen aning om när Conor McGregor kommer tillbaka.

Det har gått mer än ett par år nu och fansen vill se Conor McGregor tillbaka. Men Dana Whites senaste kommentarer, osäkerheten kring irländarens återkomst, växer dag för dag. Det återstår att se när McGregor kliver tillbaka in i Octagon om han överväger att gå i pension från sporten.

Läs mer: Fortfarande förbittrad efter TUF-förräderi, Michael Chandler förolämpar Brad Katona efter förlust mot Garett Armfield på UFC 297

Inlägget Dana White vägrar ge efter för Conor McGregors krav och skämmer ut hans största stjärna trots irländarens löfte om Michael Chandler Fight dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär