Saturday, January 28, 2023
HemMMADana White skickar en sträng "Federal Prison"-varning efter kontroversiella UFC 282

Dana White skickar en sträng “Federal Prison”-varning efter kontroversiella UFC 282

Att fixa, som alla sporter, har förmodligen grävt sin håla i UFC. UFC har dock tagit en bestämd hållning. Budskapet från organisationen är högt och tydligt. Fighters får inte satsa längre. President Dana White har framfört sina tankar om den pågående utredningen om påstådd fixering UFC Vegas 64. På presskonferensen efter kampen klarade Dana White sin ståndpunkt om följderna av att fixa integritetsproblem runt organisationen. White fick frågan om uppdateringar om James Krause Undersökning. White kom med ett strängt svar.

Som svar på frågor om utredningen sa Dana White att han inte hade någon information att dela med sig av, eftersom utredningen fortfarande pågår. Reportern manade vidare och frågade om utredningen har väckt frågor om organisationens integritet och lyft fram konsekvenserna av fixering i ljuset.

Han sa, “noll, jag är inte alls orolig för det. Folk frågar mig, vad ska UFC göra? Vi låter de här killarna veta att de inte ska satsa på slagsmål. Vet du vad resultatet av detta blir? Om jag straffar dem blir du skärrad. De kommer att hamna i federalt fängelse, federalt fängelse.”

Dana White tycker att fixning är ett dumt sätt att förstöra ditt liv

Dana White såg absolut intolerant ut mot att fixa. Åtgärderna som UFC har vidtagit i fallet genom att släppa Darrick Minner när han tränades av James Krause har visat allvar.

DYK DYPARE

Dana Whites uttalanden hade samma uppriktighet. White sa: “Om du är så jävla dum och någon annan vill göra det. Varsågod. Det finns inte tillräckligt med pengar i det för att förstöra ditt liv, och inte gå i fängelse, gå i federalt fängelse.”

James Krause är under skanner för fixning

Darrick Minners tränare James Krause är under skanning för sin inblandning i UFC Vegas 64-utredningen. Flera sportböcker (och Las Vegas-företaget US Integrity) hittade misstänkt vadslagning på en fjäderviktsmatch mellan Darrick Minner och Shayilan Nuerdanbieke.

Utredningen kommer att ta sin tid. Förebyggande åtgärder kommer att införas. UFC kommer att vilja behålla sin trovärdighet. Brottet att fixa elak sport och befordran. Hur långt UFC kommer att gå för att hålla det rent återstår att se. Vad tycker du om Fixing och vad ska straffet vara?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär