Friday, December 1, 2023
HemUfcDana White reagerar som Joe Rogan och biolog som räddade honom från...

Dana White reagerar som Joe Rogan och biolog som räddade honom från flera hälsoproblem äntligen träffas på JRE

Dana White och hans outtröttliga ansträngningar har lett UFC till de höjder det har uppnått idag. Men framgången hade tagit hårt på Whites hälsa. I en intervju med The Action Junkeez Podcast sa White att han hade att göra med flera hälsoproblem som var resultatet av hans snabba livsstil.

Han avslöjade dock att han hittade ett sätt att inte bara fixa sina problem utan också att förändra sin fysik! Enligt White, humanbiolog Gary Brecka var katalysatorn bakom hans förvandling. Brecka dök nyligen upp i JRE (Joe Rogan Experience) avsnitt nr. 2060. Och detta ledde till att White gav ett hjärtligt shout-out till Joe Rogan och Brecka på hans sociala medier!

Dana White ger ett rop till Joe Rogan och humanbiologen Gary Brecka

Historien bakom Dana Whites imponerande fysiska förvandling är fascinerande. White avslöjade att han hade stått inför hälsoproblem på grund av sin livsstil de senaste åren. Han uppgav att han hade svårt att sova och att hans underkropp ständigt var plågad av smärta.

Allt detta ledde till att White upptäckte humanbiologen Gary Brecka, som hävdade att hans företag kan testa och förutsäga när en person kommer att dö baserat på deras DNA-analys. Informationen kan sedan användas för att göra ändringar i sin kost och livsstil för att maximera livslängden.

Brecka är också medgrundare av 10X Health Systems baserat i Florida. Och hans framträdande på JRE har fått en hjärtlig reaktion från White. Och han delade ett uppriktigt meddelande på sin Instagram Story angående avsnittet. White skrev: “Två av mina favoritmänniskor, @garybrecka & @joerogan äntligen tillsammans!”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dana White (@danawhite)

White hade tidigare sagt att han besökte Brecka i Florida 2022. Han avslöjade: “Han kommer ut, sätter sig ner i 3,5 timmar och går igenom mitt blodprov. Och jag är helt förbannad”. Brecka informerade White att enligt hans uppgifter hade White “10 år” kvar att leva.

Men han gav honom ett system att följa i 10 veckor som ledde till att Whites hälsoproblem helt försvann. Och förvandlade till och med hans kroppsbyggnad till en nivå att fansen blev förvånade!

White avslöjar att han känner sig yngre än någonsin efter att ha jobbat med Brecka

Trots att White upprätthållit konditionen under åren har White stött på hälsoproblem, inklusive svårigheter att ta på sig strumpor och närma sig diabetesstatus. Efter 10-veckorsprogrammet rapporterade White betydande förbättringar, tappade 30 pund, eliminerade snarkning och kände sig föryngrad.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Dana White (@danawhite)

Han sa: “Jag känner att jag är 35 år gammal igen. Jag investerade i honom i 10 veckor och den här killen förändrade mitt liv.” Efter 10 veckor på Breckas program säger White sig ha känt sig återupplivad och avfärdar sin initiala skepsis. White betonar den transformativa effekten av programmet på hans hälsa och livsstil.

Det är inte första gången White har anammat ett hälsoprogram, eftersom han tidigare främjat UFC FIT 2013 med Mike Dolce. UFC-presidentens nyfunna vitalitet kan leda till förändringar i hans onlinenärvaro och möjligen inspirera till hälsosammare vanor bland kampfans.

Tror du att Dana Whites träningsförvandling kommer att bidra till att öka medvetenheten om vilken inverkan livsstilsförändringar kan ha på den förväntade livslängden? Varför eller varför inte? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär