Wednesday, February 28, 2024
HemUfcDana White och UFC återsignerar Renato Moicano för en potentiell återkomst mot...

Dana White och UFC återsignerar Renato Moicano för en potentiell återkomst mot Drew Dober i februari gör MMA-fans förvånade: “Det är en banger”

Renato “Money” Moicano har tyckts slå sitt steg. Moicano tog en kortvarig kamp mot Brad Ridell på UFC 281 fortsatte sedan att få honom att underkasta sig på ett imponerande sätt i den första omgången. Hans tal efter kampen till Joe Rogan uppmärksammade också den brasilianska.

Amerikas favoritvideo idag

Nu kommer den #13 rankade lättviktaren att försöka ta detta momentum in i sin nästa kamp när han meddelade att han har återtecknat med UFC. Detaljerna för denna förlängning är fortfarande okända, men han ska enligt uppgift slåss #15 rankad Drew Good i februari nästa år.

Renato Moicano möter Drew Dober i februari ’24

Renato Moicano meddelade att han hade återtecknat med UFC i ett nyligen inlägg på sin Twitter. “UFC-kontrakt undertecknat: Vem är min nästa motståndare?” twittrade han. I en video med tweeten sa han att han skulle möta Drew Dober på UFC Fight Night Vegas 85 den 3 februari 2024.

Renato Moicano och Drew Dober har båda en spännande kampstil som skjuter i takt som kommer att ge en utmärkt stilmässig matchup. Om båda männen väljer att stå och slåss är det osannolikt att det går till domarnas styrkort. Samtidigt kan brottning Dober också vara ett mer försiktigt tillvägagångssätt för brasilianaren att ta.

Deras kamp kommer att fungera som co-main event för Roman Dolidze och Nassourdine Imavov mellanviktsmatch på UFC Apex i Las Vegas. Moicano kommer att slåss mot Dober efter över ett års inaktivitet då han tvingades dra sig ur sin planerade match mot Arman Tsarukyan i april i år.

Och fansen är glada över att de två lättviktarna ska ta sig an varandra.

Fansen reagerar på meddelandet om Dober vs. Moicano

Fansen gick till kommentarsektionen för att berätta om sina tankar om matchen. Ett fan var exalterade över matchen.

Ett fan var i konflikt med matchen och sa att medan Moicano var en fansfavorit, var Dober en “hund” i oktagonen.

En annan ansåg att detta var en pay-per-view-kamp.

Ett fan var redan före matchen när det gällde att bestämma vad nästa matchup skulle bli.

En annan höll inte med och gav Moicano kanten.

Det är klart att fansen är exalterade inför matchen på grund av hur båda män slåss. Kampen kan visa sig vara språngbrädan för vinnaren att komma ett steg närmare att komma in på de tio bästa rankningarna i en staplad lättviktsdivision. Och om kampen går som fansen hoppas, kan till och med förloraren hamna i bättre status än före kampen. Vem tror du vinner deras kamp?

RELATED ARTICLES

Mest populär