Saturday, January 28, 2023
HemMMADana White lyfter fram den stora skillnaden mellan Paddy Pimblett och Israel...

Dana White lyfter fram den stora skillnaden mellan Paddy Pimblett och Israel Adesanya inför UFC 282

I en nyligen onlineintervju fångade UFC-fans Dana White när han uppskattade Paddy Pimblett för hans obesegrade rekord i UFC. Presidenten för det världsberömda UFC visade sitt tycke för Pimblett och jämförde honom också med McGregor. Den begåvade UFC-fightern erkänner inte bara jämförelsen utan är stolt över den. White fortsätter med intervjun genom att nämna hur Pimblett ska bli en av de mest älskvärda UFC-stjärnorna genom tiderna.

Inte bara det utan en direkt jämförelse gjordes mellan Pimblett och Israel Adesanya om skillnaderna i deras reaktioner på att jämföras med legendariska UFC-fighters.

Vad sa Dana White?

Intervjuaren ifrågasatte hur förvånad White var över Pimbletts snabba uppgång. Till vilket, svarade White, “han har den där ‘det’-faktorn som jag fortsätter att prata om… om han kan fortsätta vinna dessa nyckelkamper kommer den här ungen att bli en enorm superstjärna.”

Detta svar från UFC-presidenten motiverar hans tänkande. Det visar hur White inte bara tror att Pimblett har vad som krävs för att bli en UFC-legend, utan också att han redan är på väg att bli det.

Utöver detta förklarar han också att det har gjorts en hel del direkta jämförelser. UFC-fans har sagt att Paddy Pimblett snart kan nå “Conor McGregor-nivån” av berömmelse.

Vad är den viktigaste skillnaden mellan Pimblett och Israel Adesanya?

För att fortsätta med intervjun frågar intervjuaren Dana White en intressant tankeställare. Han säger, “När Izzy (Israel Adesanya) skulle komma, älskade han inte alla jämförelser med Jon Jones, uppenbarligen får Paddy alla Conor-jämförelser, och han verkar omfamna dem och hantera dem.”

DYK DYPARE

Dana White ger ett praktiskt svar till intervjuaren och förklarar hur Jon Jones och Israel Adesanya hade en ömsesidig motvilja mot varandra när Adesanya skulle komma upp som en fighter.

Denna situation måste ha fått ‘The Last Stylebender’ att hata jämförelsen. Med Pimblett och McGregor finns det dock ingen sådan tvist. Därför omfamnar han alla sunda jämförelser som gjorts av fansen.

Hur som helst kommer Pimblett att göra sin amerikanska debut inför en stor publik i Las Vegas på T-Mobile Arena på lördag på UFC 282. Kommer han att göra ännu en spektakulär prestation?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär