Friday, February 3, 2023
HemMMADana White avslöjar "No-Brainer" nästa motståndare för Conor McGregor efter förväntad UFC-återkomst

Dana White avslöjar “No-Brainer” nästa motståndare för Conor McGregor efter förväntad UFC-återkomst

Även när han var ute skadad, Conor McGregor var den eftertraktade kampen för många av hans kollegor i UFC. Irländaren har fortfarande mycket stjärnkraft i befordran, oavsett hans dåliga form nyligen. Ända sedan misshandeln Eddie Alvarez på UFC 205 har McGregor bara vunnit en gång i UFC. Han har bara kämpat tre gånger sedan Khabib Nurmagomedov-striden 2018 och förlorat två av dem. Medan han försökte återuppta att vara aktiv i UFC 2021, satte en fruktansvärd benskada honom ur spel i mer än ett år. Nu, när samtalen om hans återkomst samlar dragkraft, UFC:s president Dana White ombads att nämna tre potentiella motståndare till McGregors returkamp. White hade dock bara ett namn som han fann mest troligt.

Dana White satte sig nyligen ner med ESPN:s Brett Okamoto för en årsavslutning av UFC. Under samtalet sammanfattade han 2022 och föreställde sig planerna för 2023. Han pratade också om några högprofilerade slagsmål för nästa år, inklusive den återvändande Conor McGregor.

Dana White utsåg de potentiella motståndarna till Conor McGregor 2023

frågade Okamoto Dana White om han hade fått lite uppskov från att möta obeveklig Conor McGregor-relaterade frågor under de senaste månaderna. White svarade med att säga att McGregor är en “rolig” och “populär” fighter och att fansen älskar den energi han ger. Han förklarade att han inte jagade några fighters, inklusive McGregor, för slagsmål. 53-åringen tillade att han lämnade McGregor ensam för att göra sin grej.

“När Conor får klåda och om och när han är redo att komma tillbaka, kommer han att meddela oss,” sa White. Okamoto frågade sedan White om de tre mest troliga motståndarna för Conor McGregors återgång till handling.

White svarade, “Det är svårt att säga eftersom det kommer att bero på när han kommer tillbaka, men jag menar, det här är en no-brainer. En rolig kamp är han och [Michael] Chandler.”

DYK DYPARE

UFC-presidenten påpekade hur folk redan pratade om en potentiell kamp mellan McGregor och Chandler. Han nämnde hur Michael Chandler ropade McGregor flera gånger och folk välkomnade det också på sociala medier.

Michael Chandler gjorde sitt argument för en McGregor-kamp efter UFC 281

Ända sedan debuten 2021, Michael Chandler har 2-3 i UFC över fem matcher. Trots förlusterna har Chandler etablerat sig som en av de mest spännande aktiva fighterna i UFC. Efter hans förlust till Dustin Poirier på UFC 281 ropade Chandler ut McGregor och angav hans anledningar till att denna kamp var det logiska valet.

“Jag tror att det är kampen att göra,” sade Chandler. “Om han vill komma tillbaka, vem i helvete vill du annars ska stå på andra sidan oktagonen än jag, just nu, vid det här tillfället?”

Chandler upprepade hur hans slagsmål och kampstil lockade fans. Han tillade att han skulle ta lite ledigt för att läka och tillgodose sin familj. “Iron” Mike nämnde också att han inte på något sätt eller betyder en lätt kamp för McGregor- “…det finns några lättare matcher än jag. Men finns det en större kamp än jag? Jag tror inte det. Det gör jag verkligen inte.”

Vill du se Conor McGregor vs. Michael Chandler? Vem tror du vinner? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär