Saturday, January 28, 2023
HemufcDana White avslöjar effekterna av sjukdom som Shaquille O'Neal & Joe Rogan...

Dana White avslöjar effekterna av sjukdom som Shaquille O’Neal & Joe Rogan också lider: “Läkare i tio år kunde inte berätta för mig vad som var fel”

UFC:s president Dana White dök upp i en intervju med Brett Okamoto från ESPN MMA. I en intressant chatt, Vit pratade om hans hälsoproblem och hur han tacklade dessa problem. 53-åringen genomgick en kroppsförvandling som fick honom att utveckla en mager kroppsbyggnad; efter att läkarna gav honom en dyster förutsägelse om hans hälsoproblem.

Dana White har haft en historia av hälsoproblem som inkluderade problem med rörlighet och sjukdomar som sömnapné. Han hade också problem med blodsockret, från att vara en borderline-diabetiker till pre-diabetiker när han spelade in sin “F**k it Friday”-serie. I tio år, Dana VitLäkarnas läkare kunde inte ge honom ett korrekt botemedel mot hans hälsoproblem. Men UFC:s president var fast besluten att bli av med dessa problem och begränsade sig sedan till en ketogen diet.

Dana White och 10x Health System

Dana White anser att hans restriktiva ketogena kost har förändrat hans liv totalt. Han hade tidigare avslöjat att hans keto-diet har tillräckligt med alternativ till socker och kolhydrater för att han ska känna sig bekväm med den. Dana White avslöjade att en läkare från Los Angeles ville skära ut hans tonsiller och vidga hans hals. Men humanbiologen Gray Brecka hjälpte den 53-årige MMA-promotorn att lösa sina problem inom tio veckor med hjälp av 10x Health System.

”Läkare i tio år kunde inte berätta för mig vad som var fel, kunde inte fixa saker, småsaker som var fel på mig; inklusive enkla saker som alla män går igenom – snarkning och sömnapné. Gå och gör en sömnstudie och jag garanterar dig att de kommer att sätta dig på en CPAP-maskin”, sa Vit.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Bloody Uppercut (@bloodyuppercut)

4-faldig NBA-mästare Shaquille O’Neal och UFC färgkommentator Joe Rogan lider av sömnapné liknande Dana White. O’Neal var tvungen att ta till sovmaskiner under en kort period. Men han hade också nytta av Grey Breckas 10x Health System. Joe Rogan, å andra sidan, avslöjade i sin podcast “The Joe Rogan Experience” att han använder ett munstycke när han sover. Rogan förklarade att munstycket håller ner tungan och hindrar den från att glida tillbaka.

Många fans var snabba med att påpeka att 10x Health System var väldigt dyrt och att det var för rika människor. Många Twitter-användare hävdade att människor med pengar bara hade råd med denna behandling efter Dana White gick offentligt på sin hälsoresa. Vad är dina tankar om Dana Whites förvandling? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär